YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La princesa Elionor i la infanta Sofia celebren una festa de pijames amb cosins

Irene Urdangarín, que va néixer el mateix any que Elionor, es va poder trobar amb les seves cosines

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia
La princesa Elionor i la infanta Sofia van poder gaudir d'una festa de pijames | GTRES

Sembla que l'operació del rei emèrit, Joan Carles I, ha servit a banda de per a millorar el seu estat de salut, per a unir una mica més tota la família. Cal recordar que la infanta Cristina es va desplaçar fins a l'hospital on estava ingressat el seu pare amb tres dels seus fills.

Aquesta visita va generar diverses crítiques, ja que s'havia avançat a la que, posteriorment, van fer els actuals reis d'Espanya i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Però més enllà de fer cas a les crítiques externes a la família, sembla que la rivalitat entre els seus membres és una cosa de rumors.

Irene Urdangarín es va poder reunir amb les seves cosines

En aquest sentit, el passat 24 d'agost es va organitzar una festa de pijames amb tots els cosins de la Casa Reial que es trobaven a Madrid. D'aquesta forma, Irene Urdangarín es va poder reunir amb les seves cosines després que estiguessin força temps sense veure's les cares a causa de la distància que les separa.

Segons les informacions que s'han filtrat sobre aquesta festa nocturna familiar, tot apunta al fet que es va allargar fins a una hora prudencial i que va servir perquè les cosines poguessin passar temps de qualitat i diversió juntes. Irene Urdangarín i la pincesa Elionor van néixer el mateix any i, per això, sempre els ha unit una relació especial, ja que poden compartir les mateixes experiències i preocupacions d'unes nenes de la seva edat.

La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare
La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare | GTRES

 

Una satisfactòria visita a Madrid

Per aquest motiu, la visita de la infanta Cristina a Espanya ha estat força satisfactòria, especialment, pels seus fills que han pogut veure els seus cosins dels quals viuen separats pràcticament tot l'any.

D'altra banda, el rei Joan Carles I ja es troba a casa després de la seva intervenció de cor i assegura que es troba bé i que no té dolors. Per fi, sembla que l'harmonia ha tornat a la Família Reial i que, almenys, es troben per a passar temps junts i recuperar els llaços que des de fa uns anys estan cada vegada més tensos i distants.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari