YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Elionor queda eclipsada davant les càmeres per la seva germana Sofia

Han visitat al seu avi, Joan Carles, el qual segueix hospitalitzat per la seva operació a cor obert

Família Reial
El Rei Felip VI i la seva família han estat els últims en visitar al rei emèrit, Joan Carles | Twitter (@Lecturas)

El rei emèrit Joan Carles segueix hospitalitzat per la seva última operació a cor obert, en la qual li van implantar un bypass, per tal de millorar la circulació cardíaca en les seves artèries i així evitar un infart. Tot i aquesta recent intervenció, el rei emèrit no és la primera vegada que ha de ser atès en un hospital, doncs els seus 81 anys ja s'estan començant a notar.

Com és normal, tots els seus familiars han acudit a l'hospital Quirón, on es troba hospitalitzat, per tal de visitar a Joan Carles. Tots i cada un dels membres de la família dels Borbons que han passat a veure'l han estat notícia, per tant, la Princesa Elionor i la Infanta Sofia no podien ser menys.

Una visita acompanyada d'«un regal personal»

En aquest cas, les dues filles del Rei Felip VI han volgut parlar amb la televisió quan han sortit de la visita al seu avi. Tot i haver estat les últimes a visitar-lo, li han portat «un regal personal», tal com ho ha qualificat el Rei.

En el vídeo s'ha pogut demostrar que la futura Reina d'Espanya, la Princesa Elionor, és molt tímida davant els mitjans. En moltes ocasions, per a respondre als periodistes, mostrava que no sabia gairebé què respondre, i mirava al seu pare per buscar ajuda. El contrari passa amb Sofia, de 12 anys, la qual s'ha mostrat molt més oberta i espavilada que la seva germana.

Elionor ha respost a les preguntes dels mitjans amb monosíl·labs. De fet, la frase més llarga que ha pronunciat ha estat: «Molt recuperat». Els periodistes volien que fos Elionor la que parlés, ja que ella és l'hereva del tro, però no ha acabat sent així. Sofia s'ha mostrat molt espavilada i amb un to i posat molt més natural que la seva germana gran.

A l'única pregunta que Sofia ha pogut respondre, ha demostrat molta més tranquil·litat que la seva germana. Quan li han preguntat sobre el detall que li ha fet arribar al seu avi, ha respost sense cap problema: «Un regal. Una targeta», mentre el seu pare la intentava tallar responent que es tractava d'«un regal personal».

Família Reial
Elionor s'ha mostrat molt tímida, mentre Sofia demostra no tenir problema en obrir-se més | Twitter (@pabloecheminga)

 

Elionor s'ha vist molt perduda

Una altra demostració d'aquest fet, el qual es pot veure perfectament al vídeo, és el desconeixement d'Elionor sobre com actuar davant les càmeres: ha sigut Letícia qui ha col·locat la seva filla a l'esquerra del Rei. Per altra banda, Sofia ho ha sabut fer sense cap problema: s'ha posicionat a la dreta del seu pare sense que ningú l'hagi hagut d'ajudar.

Aquests fets passen només unes setmanes abans que la Princesa, com a futura cap de l'Estat, hagi de fer el seu primer discurs en públic als premis Princesa de Girona. La cerimònia se celebrarà a Barcelona el pròxim 5 de novembre, en una localització que encara es desconeix. Però el que si se sap és que, si Elionor no practica la seva fluïdesa davant de les càmeres, la situació no podrà ser gaire bonica.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari