Els reis Felip i Letícia a El Prado el 17 de febrer de 2020

Joan Carles I fa servir sobrenoms per referir-se a Urdangarin i Marichalar

Així ho ha revelat Gustavo González durant un programa de 'Sálvame' a Telecinco

El sentit de l'humor de Joan Carles no té límits.  Segons ha revelat Gustavo González durant un programa de 'Sálvame', el rei emèrit fa servir sobrenoms per referir-se a membres de la seva pròpia família. El mateix tertulià ha estat el que ha llançat una altra bomba: Joan Carles té una amant a l'hospital. El col·laborador assegura que aquests dies el monarca està tenint la visita d'una amiga especial que coneix des de fa 30 anys, i que fins i tot coneix Felip VI.

Però el rumor que ha portat més cua és la manera en què el rei Joan Carles, a vegades, es refereix als qui van ser parella de les seves dues filles.  Per una banda, Iñaki Urdangarin, marit de la infanta Cristina, i per l'altra, Jaime de Marichalar, qui va ser cònjuge de la Infanta Helena. 

'El Braços Llargs' i 'Ken'

A Iñaki Urdangarin, Gustavo González assegura que Joan Carles l'anomena 'El Braços Llargs',  cosa que podria tenir dues connotacions. La primera, la relacionada amb la seva etapa com a jugador d'handbol i la segona, en sentit figurat, es referiria al seu vincle amb el cas Nóos, pel que està empresonat. 

Joan Carles també té el sobrenom especial per qui va ser el seu altre gendre. A Jaime de Marichalar, en cercles reduïts, el rei Joan Carles fa servir el sobrenom de 'Ken', per referir-se a l'exmarit de la infanta Helena i pare dels seus néts més polèmics, Victòria Federica i Froilà de Marichalar. A més, el col·laborador del programa de Telecinco també va confirmar que per referir-se la reina Letícia, el rei emèrit deia 'La Leti'.

També et pot interessar...