Elsa Anka presumeix de figura en biquini

La presentadora catalana ha penjat una imatge en banyador a les xarxes socials
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Aquí y ahora #NotBad . #Selfieando #primerafotobikinidelverano @sandassbeach @yolandacardona1

Una publicación compartida de elsa anka (@elsaanka8) el

La catalana Elsa Anka ha penjat a Instagram una impressionant foto en biquini, una imatge que pot servir per acomiadar la temporada d'estiu. La mare de Lidia Torrent acumula un total de 42.000 seguidors.

Elsa Anka sorprèn en biquini

Els anys no passen per Elsa Anka, la presentadora que té 53 anys manté la mateixa figura que sempre i així ho ha demostrat a les xarxes socials on ha penjat una fotografia en biquini. La catalana, habitual de la televisió espanyola dels anys 90, ha demostrat que el pas dels anys no ha fet estralls en ella. Ja fa gairebé tres dècades de la seva aparició en els mitjans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo no sé mañana...( @lidiatorrentanca ) . #QueNoSeAcabe #FraseDelDia #Summer #Verano #Thankful #Friends

Una publicación compartida de elsa anka (@elsaanka8) el

Lidia Torrent, el relleu de la seva mare

Elsa Anka fa uns dies va compartir una emotiva imatge amb la seva filla,  Lidia Torrent, amb motiu del 25 aniversari d'aquesta. La captura va acollir un gran nombre de reaccions, de la mateixa manera que ho està fent aquesta darrera fotografia en biquini. Està clar que la catalana ha donat el relleu a la seva filla, que actualment treballa al programa de Cuatro 'First Dates'.

D'aquesta manera la presentadora catalana se suma a la llista de famoses que han enlluernat en biquini a Instagram des que comencés l'estiu. Altres 'celebrities' com Vicky Martín Berrocal, María Patiño, Ana Obregón o Cristina Pedroche, ja ho van fer amb anterioritat.

També et pot interessar...