YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La infanta Pilar és donada d'alta després del seu ingrés

La germana del rei emèrit va declarar als mitjans que el metge que la va atendre li va salvar la vida

La infanta Pilar, rep l'alta després d'estar ingressada diversos dies a la clínica Rotger de Mallorca
La infanta Pilar, rep l'alta després d'estar ingressada diversos dies a la clínica Rotger de Mallorca | CatalunyaDiari.cat

La germana del rei emèrit, la infanta Pilar, ha rebut per fi l’alta hospitalària després de ser ingressada diversos dies a la clínica Rotger de Palma de Mallorca. D’aquesta manera, Pilar abandonava el centre hospitalari en cadira de rodes acompanyada d'un zelador, un metge i del seu fill, Fernando Gómez-Acebo, mentre l’afectada assegurava que es troba molt millor i agraïa la preocupació dels presents pel seu estat de salut.

Una baixada de defenses, la causa de l'ingrés

Segons informacions de la revista ‘Hola’, el motiu de l’ingrés hauria estat una baixada de defenses, un fet normal en una dona de la seva edat que a més ha rebut recentment un tractament per lluitar contra el càncer.

 

La infanta Pilar acompanyada per un zelador i un metge a la sortida de la clínica mallorquina
La infanta Pilar acompanyada per un zelador i un metge a la sortida de la clínica mallorquina | CatalunyaDiari.cat

 

Així doncs, Pilar ha estat ben acompanyada fins a l’entrada del seu vehicle, quan s’ha aixecat, ha caminat uns passos, i s’ha assegut al seient del copilot. També ha volgut agrair la predisposició de tot l’equip mèdic i del metge que l’ha atès en particular, de qui ha assegurat que «li ha salvat la vida». A partir d’ara, la germana del rei Joan Carles haurà de seguir la seva recuperació a casa i intentar tornar a la vida normal amb el pas del temps.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari