YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

José Sacristán considera que els líders del procés són uns «sapastres»

L'actor assenyala que el procés és un problema que «s'ha de resoldre»

L'actor torna al teatre amb un monòleg basat en 'Señora de rojo sobre fondo gris'
L'actor torna al teatre amb un monòleg basat en 'Señora de rojo sobre fondo gris' | GTRES

Als seus 81 anys, l'actor José Sacristán, torna a pujar a l'escenari d'un teatre, a partir del dia 4 de setembre a Madrid, amb un monòleg basat en el llibre 'Señora de rojo sobre fondo gris', un lament de l'escriptor Miguel Delibes sobre la mort de la seva dona.

Aquest nou repte professional ha estat el motiu de l'entrevista que ha protagonitzat a 'El Mundo' on l'actor també ha estat preguntat per Catalunya. Sacristán no ha tingut cap problema per expressar obertament allò què pensa sobre el procés català i els líders independentistes a qui ha titllat de «sapastres».

Sacristán ha titllat de «sapastres» els líders del procés català
Sacristán ha titllat de «sapastres» els líders del procés català | GTRES

 

«Els líders d'aquest moviment són uns sapastres»

L'actor ha assenyalat que es tracta d'un tema «difícil» que no és fàcil de resoldre perquè afecta «dos milions de catalans, són molts». No obstant això, ha indicat que «són insuficients perquè aquests sapastres, perquè els líders d'aquest moviment són uns sapastres... No són suficients per fer el pas que han donat, per la 'soplapollez' que han fet».

D'altra banda, considera que tot i no ser suficients per poder dur a terme aquest procés, «són més que suficients per crear un problema que s'ha de resoldre». Pel que fa a la «realitat espanyola», assegura que estem abocats a unes noves eleccions i «confio que a última hora, Pablo Iglesias, entengui de veritat el món on està». En aquest sentit ha manifestat que els polítics «no estan tan allunyats dels seus votants» perquè aquests «pensen en el seu públic, responen al seu auditori».

També et pot interessar...


Comentaris
Manel
Sr Sacristan, si los políticos catalanes son unos sapastres (torpes) que le dice a los políticos españoles, incluidos los pseudoizquierdistas del PSOE, influenciados por el más rancio tardofranquismo

envia el comentari