Isa Pantoja debutarà com a cantant amb un 'hit' musical

La filla d'Isabel Pantoja publicarà el seu primer senzill 'Ahora estoy mejor' el pròxim 6 de setembre, amb ritmes de reggaeton i trap

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'
Chabelita debuta com a cantant | Telecinco

Isa Pantoja fa el salt a la música. La filla de la ‘tonadillera’ més famosa d’Espanya ha anunciat a través de les xarxes socials, que el pròxim 6 de setembre llançarà el seu primer ‘single’ sota el nom de ‘Ahora estoy mejor’, que serà una barreja entre reggaeton i trap, segons ha confirmat Chabelita, que cantarà sota el nom d’Isa P.

Chabelita es pren molt seriosament la seva nova faceta professional

La música sempre s’ha viscut d’una manera natural a casa dels Pantoja, no en va el germà de Chabelita, Kiko Rivera, és un DJ i empresari que es dedica al món de la música nocturna, i la seva mare és la famosa cantant folklòrica Isabel Pantoja, així que era d’esperar que tard o d’hora, la petita del clan familiar apostés per aquest camí professional. A més a més, compartirà productor amb la seva exparella Omar Montes, que també es dedica al món de la música; de fet, ha arribat a dir d’ella que «canta molt bé i arribarà on ella vulgui».

 

Isa Pantoja ha anunciat el seu debut a través d'Instagram
Isa Pantoja ha anunciat el seu debut a través d'Instagram | Instagram

 

Isa ha explicat en una entrevista concedida a la revista ‘Lecturas’ que per al seu nou senzill ha preparat a consciència una coreografia molt moderna i que a més a més, la cançó es publicarà amb un videoclip. En la mateixa entrevista, Isa Pantoja ha reflexionat sobre el pes del seu cognom i de si es tracta d'una ajuda o d'un hàndicap a l’hora d’obrir-se pas en el món musical. És per això que reconeixia haver-se reduït el seu cognom a la inicial Isa P. per no rebre influències ni negatives ni positives de cara al seu futur musical, que pel que es veu, es pren bastant seriosament.

Així doncs, ens haurem de preparar per escoltar el nou ‘hit’ de la tardor, que de ben segur farà moure l’esquelet a tothom i s’escoltarà a tots els locals de moda durant els pròxims mesos.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris
Hahahahaha

envia el comentari