Es revela el contingut de les trucades telefòniques de Chabelita a Omar

La filla d'Isabel Pantoja ho negava, però els àudios acaben de sortir a la llum

Chabelita i Omar Montes van mantenir el contacte després de tallar
Chabelita i Omar Montes van mantenir el contacte després de tallar | TELECINCO

Des que Chabelita i Omar Montes posessin punt final a la seva relació, molts han estat els rumors que aquesta última havia seguit mantenint contacte telefònic amb el cantant d’amagades de la seva actual parella, Asraf.

 

La qüestió és que Omar sempre havia afirmat que ella li trucava a altes hores de la matinada quan ja no estaven junts, mentre que la filla de la Pantoja ho havia negat tot rotundament; ara, amb les últimes revelacions efectuades a ‘El programa del verano’, s’ha demostrat que Chabelita mentia, ja que s’han pogut escoltar fins i tot els àudios d’aquestes trucades.

 

Les gravacions de les trucades

Una d’aquestes trucades es va realitzar el dia 11 de gener, després que es produís la sonada trifulga de Granada, on va haver d’intervenir la policia. En aquesta trucada, efectuada a les dues de la matinada per part de Chabelita amb número ocult, ambdós parlen de forma molt despreocupada i amena; entre altres coses, ell li pregunta si vol que li digui alguna cosa i ella li contesta: «A veure, sorprèn-me».

 

Aleshores, Omar li diu que s’ha demanat dues setmanes de vacances i que podrien quedar per anar a sopar o fer algun altre pla, amb la qual cosa Chabelita sembla estar bastant conforme, ja que li pregunta a partir de quan estarà disponible.

 

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'
Chabelita és col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

 

En la següent trucada, que es produeix al cap d’uns dies, Omar li pregunta per quedar amb ella perquè es troba molt ‘ratllat’, a la qual cosa ella contesta: «Jo també estic ‘ratllada’, però prefereixo quedar-me aquí fins que sàpiga què faré». 

 

L’última trucada que ha revelat el programa, es produeix el mes d’abril a la nit durant una actuació que el cantant realitza a Alacant, i en aquesta ocasió parlen de l’última cançó que ha llançat el cantant.

Amb tot això, queda del tot demostrat que Chabelita va mentir un cop més, afirmant que no havia tornat a parlar amb el seu ex després de la seva ruptura, ni li havia trucat per telèfon, cosa que s’ha demostrat clarament ser falsa. Queda per veure la reacció del seu actual xicot, Asraf, qui ja ha demostrat en diverses circumstàncies ser un noi bastant gelós i a qui de ben segur, no li haurà agradat gaire comprovar que Chabelita li havia estat amagant aquestes conversacions amb el seu ex.

 

Asraf ha patit una ferida per uns aldarulls en una discoteca
Asraf, la parella actual de Chabelita | CEDIDA

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari