Mónica Hoyos llençarà la seva pròpia marca d’arracades

L’exconcursant de ‘Supervivientes’ vol emprendre una nova trajectòria professional després de no haver pogut signar cap contracte amb un canal de televisió

Mónica Hoyos
Mónica Hoyos ha anunciat a les xarxes que llençarà la seva pròpia marca d'arracades | TELECINCO

Tot i que Mónica Hoyos ha invertit temps i esforç per col·laborar en algun programa de televisió, l’exparella de Carlos Lozano no ha tingut sort. Encara que la vam poder veure participar en el plató de ‘El Programa del verano’ i ‘Viva la vida’, sembla que no ha pogut signar cap acord per continuar la seva carrera televisiva. Ara, Hoyos ha decidit començar de nou i emprendre el seu propi negoci llençant una marca d’arracades amb el seu nom.

La nova marca d’arracades de Mónica Hoyos

Així doncs, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ ha fet pública la notícia de la seva nova marca d’arracades a través del seu perfil d’Instagram. Molt feliç per compartir aquesta novetat amb els seus seguidors, assegura que llençarà productes bonics i econòmics sota el seu nom. «Madrid... la meva cara és un per on començo... enviant-vos una foto de les arracades de la meva pròxima marca #monicahoyos que serà la més bonica i econòmica del món», comentava Mónica Hoyos sota la imatge on llueix unes llargues arracades.

Amb aquesta nova etapa professional, Mónica entra a formar part del món empresarial i experimenta el mateix camí que altres dones d’èxit amb aquest tipus de productes, com per exemple María Pascual o Elena Tabla. Sembla que els tres mesos de supervivència al 'reality' d’aventures han fet que Hoyos hagi madurat i hagi decidit anteposar la seva felicitat sense permetre que ningú l’obstaculitzi per tal de fer realitat els seus somnis.

A banda d’això, l’exsupervivent ha confessat tenir ganes de tornar a estar enamorada malgrat les seqüeles psicològiques que encara ha de pair. El seu criteri és ferm i vol trobar algú més jove que ella, tot i que és conscient que l’amor no entén d’edats.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari