YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els fills de la infanta Cristina deixen malament a Elionor i Sofia

La dona d'Iñaki Urdangarín va visitar el seu pare, Joan Carles I, abans que cap dels seus germans

La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare
La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare | GTRES

La infanta Cristina i els seus fills feia molt temps que estaven allunyats del focus mediàtic que rodeja la família reial espanyol. Malgrat això, la seva reaparició ha generat una controvèrsia que, pot ser, no hagi agradat gens als actuals reis d'Espanya, Felip VI i Letícia.

Tot va començar quan la infanta Cristina va decidir visitar el seu pare, el rei emèrit Joan Carles I, a la clínica Quiron després de la seva operació de cor. La visita va tenir lloc el passat dilluns 26 d'agost quan encara no havia anat cap membre de la família a visitar-lo. 

La visita dels reis no va tenir lloc fins el dia 28

En aquest sentit, no va ser fins aquest dimecres 28 d'agost quan els reis van anar a visitar a Joan Carles acompanyats de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. D'aquesta manera, tres dels fills de Cristina, Miguel Urdangarín, Juan Valentín i Irene, s'haurien avançat a les seves cosines i futura hereva del tron espanyol en la visita del rei emèrit.

Els reis a la sortida de l'hospital
Els reis d'Espanya van visitar a Joan Carles el 28 d'agost | GTRES

 

Tot i aquesta situació que denota la tensa relació que manté Cristina amb la seva família, la sortida de l'hospital dels reis amb les seves filles va ser d'allò més tranquil·la i es van mostrar somrients davant la premsa. Per la seva banda, la infanta Elena va anar dimarts 27 a visitar el seu pare, el qual ja es trobava a planta i a punt de començar la seva rehabilitació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari