Cristiano i Messi competeixen pel seu atractiu fora del camp de futbol

Els dos mestres de la pilota apareixen a les cerques d'una pàgina de cine per adults
Cristiano Ronaldo ha comprat una luxosa casa a Marbella | Instagram

 

La rivalitat existent entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi traspassa el camp de futbol. De fet, traspassa una mena de frontera que a molts dels seus seguidors deixarà bocabadats.

 

Dos dels millors futbolistes de la història ara també competeixen a Pornhub, la pàgina de contingut per adults més famosa de la xarxa. Sí, sí, Cristiano i Messi apareixen en les cerques d'aquesta pàgina de contingut pornogràfic.

 

 

Els seus físics arrasen fora del camp

Tot i que els dos s'emporten un bon nombre de visites, és el portuguès qui s'emporta el nombre més gran de cerques. D'aquesta forma, es confirma que la popularitat de Cristiano va més enllà de les seves habilitats amb la pilota i que el seu treballat aspecte físic aixeca passions allà per on passa.

 

Això no obstant, Messi també és el segon més buscat, seguit del futbolista Mauro Icardi, davanter de l'Inter de Milà de 26 anys. D'altra banda, en aquest curiós rànquing també apareixen altres futbolistes com David Beckam, que als seus 44 anys, segueix sent un referent en el món de la moda pel seu evident atractiu físic.

 

També et poden interessar...