Cristiano Ronaldo treu pit de la seva carrera i relega Messi en un segon pla

«La diferència és que he guanyat Champions amb equips diferents i n'he sigut màxim golejador sis vegades seguides»

Cristiano Ronaldo treu pit de la seva carrera i relega Messi en un segon pla | CatalunyaDiari.cat

Cristiano Ronaldo torna a estar en boca de tothom per les seves polèmiques paraules i el seu ego inabastable. Com a protagonista de tres dels episodis de la sèrie documental 'The Making Off', que repassa la seva carrera, la de Neymar Jr i la de José Mourinho, el futbolista portuguès ha deixat anar perles com: «Aquest cos atlètic i esvelt no cau del cel»; a més d'entrar de ple en valorar el seu màxim rival, l'astre argentí Leo Messi, a qui ell considera «un jugador excel·lent» que tanmateix no està al seu nivell.

«Guanyar cada vegada més»

En el documental en qüestió, Ronaldo es mostra orgullós de la seva carrera futbolística, però no amaga el deliri ambiciós de seguir guanyant: «Diners no me'n falten, gràcies a Déu. Em vull guanyar un lloc a la història del futbol. Guanyar cada vegada més».

En aquesta línia, el portuguès ha deixat veure la seva disciplina i mentalitat competitiva, presumint de cos i alhora reivindicant les hores que dedica a l'entrenament: «Aquest cos atlètic i esvelt no cau del cel. Darrere dels trofeus hi ha molta feina». «Treballo primer per aconseguir el premi per a l'equip, perquè els premis en equip porten als premis individuals». «T'aixeques diàriament per entrenar amb la meta d'aconseguir alguna cosa [...] Em vull guanyar un lloc a la història del futbol. Guanyar cada vegada més».

Messi «és un jugador excel·lent»

En ser preguntat per l'astre argentí, Cristiano Ronaldo té dues coses clares, que Messi és un gran futbolista, però que ell és millor: «La diferència amb mi és que he guanyat la Champions League amb clubs diferents. He estat màxim golejador de la Champions League sis vegades seguides». Messi «és un jugador excel·lent que serà recordat no només per les Pilotes d'Or, sinó per estar sempre amunt, any rere any, com jo».

D'altra banda, el portuguès ha tingut molt bones paraules pel que va ser el seu darrer entrenador al Real Madrid, Zinedine Zidane, i amb qui va assolir tres Champions: «Em va fer sentir especial. L'apreciava molt com a persona i quan es va convertir en el meu entrenador i el vaig conèixer millor, encara em vaig fer més fan de Zidane. Per com és, per com parla, com dirigeix a l'equip i per com em va tractar».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari