ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

Kiko Rivera obrirà una discoteca a Sevilla

El fill d'Isabel Pantoja ha anunciat l'obertura a través d'Instagram i assegura que la inauguració tindrà lloc pròximament
Kiko Rivera és Dj i ofereix concert per tota Espanya | Instagram

 

Kiko Rivera està aprofitant el bon rastre que li va deixar la seva participació en la darrera edició de 'GH Dúo', per a explotar la seva part més empresarial i professional.

 

Després de triomfar amb el seu últim single, el fill d'Isabel Pantoja s'atreveix ara amb un nou projecte empresarial: l'obertura d'una discoteca a Sevilla. Rivera ho ha fet públic a través del seu perfil d'Instagram, en el qual, s'ha pogut veure el logo del local d'oci que durà el nom d'Hoyo.

 

 

L'esperada obertura d'Hoyo

El dj ha acompanyat la imatge amb el següent text: «Aquí teniu el meu nou projecte! Arriba a Sevilla un nou concepte de diversió i música! La meva nova discoteca @hoyosevilla. Que no t'ho expliquin... has de venir a visitar-nos! Pròximament obertura!». Amb aquesta nova il·lusió, Rivera enceta una etapa que segurament estarà plena de feina, però que a la vegada, també d'il·lusió. Ja han estat alguns dels seus amics els quals han confirmat que no es perdran la inauguració d'Hoyo.

 

Rafa Mora, un confés amic íntim de Rivera, ha escrit: «Allà estarem. Aquell dia s'embolica la mundial a Sevilla!». Ara faltarà saber si també acudirà un dels millors amics de Rivera i exparella de la seva germana, Chabelita, Omar Montes, o fins i tot, de la seva mare. De moment, els amants de la festa ja escalfen motors per a gaudir d'una de les obertures més esperades de l'any a la capital d'Andalusia.

 

També et poden interessar...