Kiko Rivera envia un emotiu missatge al seu fill gran, Francisco

El fill d'Isabel Pantoja ha demostrat el seu amor incondicional pels seus tres fills, fruit de la seva relació amb Jessica Bueno i Irene Rosales

Kiko Rivera
Kiko Rivera és Dj i ofereix concert per tota Espanya | Instagram

Kiko Rivera es pot definir amb molts adjectius, però hi ha un que és indiscutible: familiar. El fill d'Isabel Pantoja ha demostrat en més d'una ocasió que per a ell la família és una peça important de la seva vida i que està per sobre de tot.

En especial quan es parla dels seus tres fills, pels quals, es desviu d'amor. El dj té dues filles amb la seva actual dona, Irene Rosales, i un altre amb la seva exparella, la model sevillana Jessica Bueno.

Un emotiu missatge ple d'emoció

Fruit d'aquesta primera relació va néixer Francisco, el fill gran de Rivera que ja té sis anys i al qual no pot veure sempre que vol, ja que viu al Regne Unit amb la seva mare i la seva parella, el futbolista Jota Peleteiro. Això no obstant, gràcies a les xarxes socials hem pogut saber que Rivera està gaudint uns dies de vacances amb el seu fill i, per aquest motiu, s'ha desfet en elogis i paraules d'amor cap a ell. Un dels missatges que més tendresa ha despertat aquests dies ha estat precisament un que ha escrit Rivera en una fotografia publicada al costat de Francisco.

«Veure't ja tan gran, tenint aquestes converses amb mi em fan ser el pare més feliç del món. Gràcies fill meu perquè tot i que tens sis anys, m'ensenyes el que és estimar! T'estimo per damunt del món. Tu i jo junts per sempre», va escriure Rivera. Aquest sincer i emotiu missatge s'ha sumat a les fotos que també ha volgut publicar el fill de la Pantoja durant aquests dies de vacances en els quals els tres germans s'han pogut trobar i gaudir de temps junts.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari