La gelosia, el principal obstacle en la relació entre Violeta i Fabio

La parella ha confessat en una entrevista a 'Lecturas' que Fabio li mira el mòbil a Violeta i que ella no ho soporta

Violeta MaGriñán i Fabio a 'MYHYV'
Violeta Magriñán i Fabio a 'MYHYV' | Mediaset

Des que Violeta i Fabio es coneguessin a ‘Supervivientes’ i la flama de l’amor s’encengués entre ells, són la parella del moment; apareixen a tots els platós, revistes i xarxes socials proclamant el seu amor. Tot i que molts posen en dubte la seva relació, des de fora sembla una parella idíl·lica i que el seu amor estigui en el millor moment, però tal com han revelat ambdós a una entrevista a ‘Lecturas’, tenen un problema que amenaça la seva estabilitat amorosa: la gelosia.

La por a la infidelitat, el seu principal obstacle

La parella s’ha sincerat i ha parlat sense embuts sobre la seva relació en una entrevista per a la citada revista, explicant tota mena de detalls sobre comportaments tant de l’un com de l’altre, que han fet estralls a la seva relació posant-la en perill, i que segueixen sent un repte a superar per poder seguir junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valencia + @fabio_colloricchio = FELICIDAD (así, en mayúsculas)

Una publicación compartida de Violeta Mangriñan (@violeta_mangrinyan) el

 

Concretament, han confessat que la por a la infidelitat i la gelosia són els seus pitjors enemics. Violeta revelava a la revista que ha estat a punt d’arribar a les mans per culpa de la gelosia, mantenint una actitud molt agressiva envers algú quan desconfiava d'alguna noia: «He anat i li he dit: ‘Vés-te’n d’aquí’. I li he demanat a l’amo del local que la fessin fora».

Fabio li controla el mòbil

Per la seva banda, Fabio ha reconegut que és molt controlador amb el mòbil, cosa que a Violeta no li agrada gens perquè, tal com confessa, ja ha patit aquesta circumstància anteriorment amb altres parelles: «Això no ho suporto. Em passava amb Julen i el meu ex també m’ho va fer. Tenia el meu 'whatsapp' instal·lat al seu ordinador i me’n vaig adonar perquè sempre sabia les conversacions que jo tenia».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari