El rei Joan Carles demana una «gran» televisió per l'operació de cor de dissabte

Aquell dia juga el Reial Madrid

Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques
Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques | GTRES

 

El rei Joan Carles serà operat del cor el proper dissabte, 24 d'agost. Aquesta operació ha estat programada després de la seva última revisió mèdica periòdica anual. Els dies 11 i 12 de juny el monarca va acudir a la revisió, on segons la casa reial, es va constatar la necessitat de programar aquesta intervenció per a finals d'agost. L'operació tindrà lloc en la clínica Quirón de Pozuelo de Alarcón, a Madrid. 

Una televisió «gran» i amb tots els paquets

Segons ha avançat 'Vanity Fair', el rei vol que la seva estança a l'hospital sigui d'allò més agradable. Amb una àmplia experiència en passar dies en les habitacions dels hospitals, Joan Carles I ja no es talla i comunica les seves prioritats abans d'acudir-hi perquè no li falti de res. Aquesta vegada, en concret, el rei ha demanat una televisió «gran» per la seva habitació.

Però el monarca no n'ha tingut prou recalcant la mida que havia de tenir l'aparell, sinó que també ha demanat que tingui el paquet de Movistar que inclou tots els canals, entre ells el del futbol. Aquest dissabte, a les 19.00 hores, juga el Reial Madrid contra el Reial Valladolid, i Joan Carles I té molt clar que l'operació que té programada no li fastiguejarà el seu moment de futbol del dia.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari