Edmundo Arrocet i Maria Teresa Cmpoa s'han retrobat a Málaga dos mesos després

Edmundo Arrocet planteja casar-se amb María Teresa Campos

L'humorista assegura que no li ha estat infidel i que ha estat dos mesos a Xile per acompanyar la seva filla

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet no deixen de sorprendre. Després d'estar dos mesos separats i que fomentar que cada dia que passava creixessin més els rumors sobre una possible separació, Arrocet ha decidit parlar a la revista 'Semana' i aclarir tots els dubtes.

En aquest sentit, la parella de la periodista ha assegurat que ha estat dos mesos a Xile per acompanyar la seva filla després de la mort de la seva mare. De la mateixa manera, ha informat que va aprofitar per a gaudir de temps de qualitat amb els seus néts.

Dels rumors d'infidelitat a una possible boda

D'altra banda, Arrocet també ha volgut respondre a tots aquells rumors que asseguren que l'humorista li ha estat infidel a la Campos. En aquest sentit, ha manifestat sentir-se molt tranquil amb la seva consciència, ja que  està convençut de no haver fet res amb cap dona més que ella.

«No sé per què parlen d'infidelitats. Suposo que perquè els hi surt gratis, però no m'enfado perquè tinc la consciència molt tranquil·la de no haver fet absolutament res», ha sentenciat Arrocet. I és que la seva certesa sobre l'amor que sent per la Campos és cada vegada més gran i, de fet, no descarta casar-se amb ella. «Estem bé així, però si Teresita vol que ens casem, serà el que ella digui. Avui en dia amb la separació de béns tot queda més clar, però si algun dia Teresa ho necessités, no li faltaria de res. Aquí em té pel que ella necessiti», va anunciar l'actor.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet en una imatge d'arxiu
La parella no descarta formalitzar la relació amb una boda | Semana

 

En aquest sentit, se li va preguntar sobre Carmen Borrego, la filla petita de la Campos que va comentar que no veia necessari que es cassessin. «No crec que ningú s'hagi de ficar en una cosa així.  Igual que els pares no prohibim als fills que es casin, ells tampoc poden fer-ho amb nosaltres», ha sentenciat Arrocet.

També et poden interessar...