ÚLTIMA HORA

⚽ Samuel Umtiti, segon positiu de Covid detectat entre els jugadors del Barça

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet es retroben després de 2 mesos separats

La parella, que es va mostrar molt feliç de tornar a estar junta, dissipa així qualsevol rumor de crisi

Edmundo Arrocet i Maria Teresa Cmpoa s'han retrobat a Málaga dos mesos després
Edmundo Arrocet i María Teresa Campos s'han retrobat a Màlaga dos mesos després | CatalunyaDiari.cat
 

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, per fi s’han retrobat després de passar dos mesos separats, un en cada continent. Amb una retrobada de pel·lícula, els enamorats es van fondre en una forta abraçada i un petó, dissipant així tots els rumors que s’han anat gestant durant tot aquest temps per part de la premsa, que vaticinava una forta crisi de parella que els hauria dut a separar-se temporalment: «Que no s’inventin més coses, passem de tot allò però ja n’hi ha prou», afirmava rotunda la Campos.

 

Passaran les vacances junts a Marbella

Feliços de tornar-se a veure, agafats de la mà i amb un somriure d’orella a orella, han decidit passar les seves vacances d’estiu a Marbella, a l’Hotel Guadalmina, on gaudiran de la seva vida en parella i també aprofitaran per reunir-se amb amics i família: «Estem molt contents i molt bé. Normalment no passem tant de temps sense veure’ns però les coses han anat així», explicava la periodista. Per la seva banda, Arrocet, que va haver de viatjar d’urgència a Xile perquè s’havia mort la seva primera dona i mare de la seva filla, sentenciava: «La vida és així, s’han de fer coses quan menys t’ho imagines».

 

María Teresa i Edmundo es fonen en una abraçada després de dos mesos sense veure's
María Teresa i Edmundo es fonen en una abraçada després de dos mesos sense veure's | TELECINCO

 

Carmen Borrego, la filla de María Teresa, ja ho afirmava fa uns dies, que no hi havia cap ruptura a la vista, intentant justificar la prolongada absència d'Edmundo: «Fora dubtes. Tenen una relació sòlida i que continua. No és cert que Edmundo estigui 7 mesos fora… Edmundo tornarà de Xile d’aquí a una setmana. Ha hagut de resoldre alguns assumptes, ha tingut el problema de la seva filla, que ha perdut la seva mare, i a més, està ajudant a un germà que té un problema».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari