Imatge arxiu de Pastora Soler

Pastora Soler està embarassada del seu segon fill

La cantant anunciava la bona nova en ple concert a Jerez de la Frontera

La cantant Pastora Soler ha anunciat en ple concert que  està embarassada del seu segon fill, una sorpresa que ha produït l'alegria de tot l'estadi, ja que l'anunci arribava entre cançó i cançó durant un dels espectacles del festival 'TIO PEPE'.

Pastora travessa un moment molt especial i es troba en una etapa professional molt fructífera, amb un estiu ple de concerts per la geografia espanyola en els quals la cantant ho dona tot a l’escenari, fent palès que està gaudint molt d’aquest moment vital. Amb el nou embaràs, ella i el seu marit, el coreògraf Francis Viñolo, li donaran un germanet o germaneta a la seva primera filla Estrella. 

 

Un moment molt emocionant que ha quedat plasmat a Twitter

El moment en què la cantant anunciava el seu embaràs, ha quedat gravat i la mateixa cantant l’ha volgut compartir amb els seus seguidors a través de Twitter: «Sobren les paraules per dir com em sento de feliç i com va ser d'especial el moment de compartir-ho amb vosaltres, des de l’escenari, davant del meu marit, de la meva filla Estrella, dels meus músics i equip i de tantes persones estimades. Tornaré a ser mare!».

La seva primera filla Estrella  va néixer el setembre del 2015 després d’una dura etapa per a la cantant, que va viure retirada un temps dels escenaris a causa d’una por escènica que va patir i que ja ha superat amb escreix; ara Pastora Soler arrasa allà on canta i omple escenaris a tot arreu, amb un públic fidel que la venera i que de ben segur celebrarà el seu nou embaràs.

 

També et pot interessar...