L'última sorprenent aparició de Dulceida: el maquillatge que no ha deixat indiferent ningú

La 'influencer' ha fet públic a les seves xarxes socials un canvi de 'look'

Dulceida ja fa molts anys que està en el món de les xarxes socials. Comparteix la seva vida, amics, estilismes... ja sap perfectament què és el que agrada  als seus seguidors més fidels. El seu negoci és la seva pròpia imatge, i ningú millor que ella sap com explotar-ho. A més, la badalonina sempre aconsegueix no deixar ningú indiferent, els seus 'looks' sempre sorprenen.

Doncs, per no ser menys, Dulceida ha repetit el que ja fa temps que fa t i ha sorprès els seus seguidors amb una nova aparença  a través d'una publicació d'Instagram. En aquest cas, la seva extravagància ha estat a través d'un maquillatge: s'ha enganxat pedretes brillants als ulls.

'Euphoria', la nova sèrie d'HBO

El que Dulceida ha volgut fer ha estat un gran homenatge a 'Euphoria', la nova sèrie que ha estrenat HBO i que està triomfant aquest estiu entre els adolescents. En els episodis que s'ha estrenat d'aquesta primera temporada, un dels personatges que més crida l'atenció és Maddy, una de les protagonistes, ja que és una noia amb una estètica molt extravagant.

Ha estat aquesta adolescent la qual Dulceida ha volgut imitar, i així ho ha demostrat a través del seu perfil d'Instagram. Amb un 'eyeliner' bàsic, el qual ella sempre duu, s'hi ha enganxat una sèrie de pedretes brillants a sobre, de manera que fan un efecte visual i estètic molt particular.

Maddy Euphoria
Maddy, d''Euphoria', duu al llarg de tota la sèrie diferents estilismes molt extravagants | Twitter (@cozyale)

 

Dulceida
Dulceida ha publicat al seu perfil d'Instagram la imitació a l'estilisme de Maddy, protagonista d''Euphoria' | Instagram (@dulceida)

 

Molts dubtes sobre quin ha sigut el procediment per a fer el maquillatge

A través de comentaris de la mateixa publicació, la 'influencer' ha volgut respondre a diferents dubtes que, pel que sembla, els sorgien als seus seguidors. «Com t'has fet els punts sobre de l''eyeliner'? Amb què?», o «No et clavaves  els diamants quan obries els ulls?» eren algunes de les qüestions més repetides entre els seus fans més curiosos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Euphoria

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

També et pot interessar...