Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalía

Rosalía sorprèn amb unes vambes de quasi 1.000 euros

Les sabates, de la marca Versace, són un homenatge a una altra artista

Rosalía
Rosalía sorprèn amb unes vambes de quasi 1.000 euros | Instagram / @rosalia.vt

 

Un dels elements bàsics dels 'looks' de Rosalía són les vambes, que com més grans i cridaneres siguin, millor. Per moure's sobre l'escenari i fer totes les coreografies a la perfecció, la cantant ha lluït vambes que han creat tendència: n'ha portat de marques com Gucci o Naked Wolfe i ara ha estat el torn de Versace. Les últimes que ha mostrat en una foto han impactat als seguidors, ja que el seu valor ascendeix a 960 euros. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chiiiiiiiiii

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Recentment, la cantant de 'Malamente' ha protagonitzat una polèmica per vestir abrics de pell de guineu, que des dels sectors més animalistes es va veure com una acció en defensa del maltractament animal. Ara, una altra peça de roba s'ha fet viral en aparèixer en una foto, però aquesta vegada lluny del maltractament i amb un millor significat.

Les vambes que porta Rosalía són un homenatge al 'Jungle Dress'

El conjunt que llueix la cantant, gris de dues peces, està format per una jaqueta de 200 euros i una faldilla de 156 euros, que es complementen amb unes vambes verdes amb un estampat selvàtic. El més sorprenent de les sabates, que valen gairebé mil euros, però, no és el preu, sinó el seu significat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concepts x Versace Chain Reaction Raffle Has Ended

Una publicación compartida de CONCEPTS (@cncpts) el

El calçat, de la marca Versace, és un homenatge a Jennifer Lópezpel seu cinquantè aniversari i el seu disseny recrea el vestit que la cantant i actriu va lluir als premis Grammy l'any 2000, el Jungle Dress.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

07.19.19

Una publicación compartida de CONCEPTS (@cncpts) el

Rosalía, igual que Versace, també ha volgut homenatjar Jennifer López, una de les cantants més reconegudes del món, i ha mostrat les vambes en una de les últimes publicacions. Malgrat l'elevat preu de les sabates, s'han esgotat en temps rècord.

També et pot interessar...