Rosalía torna a enlluernar amb el seu estilisme al festival Mad Cool

La cantant va ser l'encarregada de donar el tret de sortida al festival amb un 'show' espectacular
Rosalía durant la seva actuació en la inauguració del Mad Cool 2019 | EFE

 

L’últim concert de Rosalia era un dels més esperats de la temporada. Després de viatjar per tot el món promocionant les seves cançons, la catalana tornava al nostre país i inaugurava ahir el festival Mad Cool, on l'esperava una multitud ansiosa per sentir-la cantar. Entre el públic a més, s'hi trobaven famoses com Belén Esteban o Marta Sánchez, passant per 'celebrities' i influencers de tots els estils.

 

Així doncs, l’esperada actuació de Rosalía havia generat una gran expectació, i la seva posada en escena i la música no van decebre, esdevenint un èxit total. El seu espectacular show va estar a l’altura de cantants com Lady Gaga o Madonna, amb una impressionant posada en escena i un estudiat estilisme, com ja és habitual en ella.

Moda 'made in Spain' i manicura d'infart

La cantant ha tornat a confiar en un dels seus dissenyadors de capçalera, Domingo Rodríguez Lázaro, més conegut com a Dominnico. El ‘look’ central que duia l’artista estava compost per un conjunt voluminós de brusa i ‘shorts’, de color blau pastel i verd menta respectivament.

 

El 'look' de Rosalía en detall | EFE

 

Un disseny en la línia de les últimes creacions de Dominnico, tal com ell mateix definia la seva última col·lecció: «L’exquisidesa de les costures es contraposa als teixits d'avantguarda com el 'lúrex' i el tafetà». Una barreja que Rosalía ha dut també a la música: la tradició del vell flamenc barrejat amb les noves tendències musicals.

 

Tornant a l’estilisme de la cantant, un dels seus trets distintius que va tornar a marcar tendència i a sorprendre tothom és la manicura que va lluir a l’escenari. Les seves excèntriques ungles no van defraudar ningú, ja que l’artista va aparèixer amb un original esculpit d’ungles format per multitud de colors amb mini figuretes de dònuts, fruita, gelats, animalets, etc. tot per crear un petit món de fantasia en cada un dels seus dits.

 

L'excèntrica manicura de Rosalía | EFE

 

També et pot interessar...