Rosalía rep una allau de crítiques per dur abrics de pell

Fins al moment, ella ni ningú del seu entorn s'ha pronunciat al respecte sobre si realment les pells dels tres abrics són d'animals, o si per contra, són sintètiques
La cançó 'Con altura', de Rosalía, entre les deu millors de l'any segons la revista «Time» | CatalunyaDiari.cat

 

No tot són elogis per a Rosalía. La cantant catalana que s'ha convertit en la més internacional del moment, ha fet esclatar les xarxes després de publicar tres imatges seves amb tres abrics diferents que, segons sembla, estan fets amb pell d'animal.

 

Almenys així ho intueixen alguns dels seus seguidors que no han dubtat en criticar aquesta forma de vestir. De fet, han estat desenes de comentaris els que ha rebut Rosalía arran de la publicació d'aquestes imatges i, alguns d'ells, fortament crítics amb la moda que fomenta la catalana.

 

 

Alguns dels durs comentaris 

«Animal mort», «jo tenia esperances en tu, per què utilitzes pell d'animals innocents?», «Aquesta pell no és teva, tu no la necessites per a viure, el que tens és un caprici», «Per què tia? T'adorava però com pots vestir un cadàver?», són alguns dels comentaris als quals s'ha hagut d'enfrontar la cantant. Fins al moment, ella ni ningú del seu entorn s'ha pronunciat al respecte sobre si realment les pells dels tres abrics són d'animals, o si per contra, són sintètiques.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Així doncs caldrà esperar per saber si decideix formar part del debat o si confirma que, realment, no ha utilitzat pells d'animals per a tres dels seus 'looks'. Més enllà d'aquesta polèmica, Rosalía també està en boca de tots gràcies als seus èxits mundials i, més recentment, per la seva darrera cançó en català.

 

També et poden interessar...