ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Isa Pantoja sobre la salut de la seva mare: «Té alguna cosa greu»

La direcció del programa, després d'evacuar-la de l'illa i fer-li uns exhaustius controls mèdics, van decidir el passat diumenge que havia de tornar a Espanya
Isabel Pantoja ha hagut d'abandonar el programa per problemes de salut | TELECINCO

 

Isabel Pantoja estaria patint un greu problema de salut segons ha explicat la seva filla Chabelita en una entrevista a la revista 'Lecturas'. Cal recordar que la cantant ha hagut d'abandonar 'Supervivientes' només una setmana abans de la gran final a causa del seu delicat estat de salut.

 

La direcció del programa, després d'evacuar-la de l'illa i fer-li uns exhaustius controls mèdics, van decidir el passat diumenge que havia de tornar a Espanya per a seguir amb el seu tractament i fer-se les proves pertinents.

 

 

S'espera que visiti l'hospital només arribar a Espanya

En aquest sentit, Chabelita ha confessat que: «Ella té un comunicat mèdic i, quan arribi la portaran a l'hospital, perque té alguna cosa greu, prou greu perquè no pugui estar set dies més». No obstant això, encara es desconeix el problema concret de la seva salut i s'espera que aquest dijous es puguin solucionar molts dubtes durant la seva arribada al plató de Telecinco.

 

Mentrestant, la seva filla petita ha assegurat que ho ha passat molt malament veient patir la seva mare a Hondures. D'altra banda, Chabelita ha aprofitat la seva entrevista per a fer pública la seva nova faceta com a cantant. El seu nom artístic serà Isa P. (pronunciat 'pi' com en anglès) i el seu primer tema durà el títol 'Ahora estoy mejor'. Tant de bo la Pantoja pugui curar-se ben aviat gràcies a la medicina musical que li regalarà la seva filla.

 

També et poden interessar...