Milionària: la primera cançó de Rosalía en català

S'ha estrenat juntament amb Dio$ No$ Libre Del Dinero dins d'un EP anomenat 'Fucking Money Man'

Rosalía llança la seva primera cançó en català, Milionària. Fa nou hores, la cantant ha publicat un tuit amb un emoji de bitllets i un cor trencat. Aquest matí, el diari 'El País' ha publicat un anunci firmat per Rosalía que resava “Fucking Money Man" i una hora: les 18:00.

Tots els rumors apuntaven que Rosalía llançaria avui la seva primera cançó en català i així ha estat. A les sis, puntual, ha sortit el nou videoclip i l’EP a Spotify anomenat Fucking Money Man. Ha llençat l'EP perquè, de fet, ha publicat dues noves cançons: Milionària, en català, i Dio$ No$ Libre del Dinero, en castellà.

Els videoclips de les dues cançons formen part del mateix vídeo i són molt diferents entre sí. Mentre Milionària ens mostra una estètica de programa de televisió dels anys 80-90, Dio$ No$ Libre del Dinero té una estètica que recorda més al món flamenc i de la tauromàquia. Les cançons també tenen dos estils molt diferenciats, la cançó en català té un regust a rumba catalana i, en canvi, el tema en castellà és més lent.

L’artista s’estrena per primera vegada en català amb una cançó que segur que tindrà milions de reproduccions.