L'excés de venedors ambulants a les platges de Barcelona molesta als banyistes

Aquest tipus de venda és una pràctica cada vegada més estesa, tot i ser il·legal
L'excés de venedors ambulants a les platges de Barcelona molesta als banyistes | CatalunyaDiari.cat

 

Begudes refrescants, pareos, massatges o para-sols són alguns dels productes que ofereixen els venedors ambulants als banyistes de les platges de Barcelona. La venda ambulant s'ha convertit en una activitat normalitzada que cada vegada és més constant i molesta per als possibles compradors. Segons 'Betevé', en cinc minuts es poden acostar fins a set persones per oferir els seus productes i serveis, és a dir, més d'un venedor per minut.

 

Un dels productes que ara té més èxit són els para-sols, que s'ofereixen tant en lloguer per hores o com per comprar. Un venedor, l'Ajaz, ha explicat a 'Betevé' que «la majoria els lloguem perquè són turistes» i que pot guanyar fins a 50 euros en un dia. Tot i que les tarifes poden variar des de 5 euros per hora, 10 euros per dia o 15 euros si el turista prefereix comprar el para-sol.

 

Malgrat això, aquest tipus de venda ambulant no és legal i el Grup de Platges de la Guàrdia Urbana persegueix als que la practiquen. Encara que els venedors ambulants mantenen la seva presència convertint-se en una pràctica habitual i especialment intensa a les platges barcelonines. 

 

També et pot interessar...