URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Marcelo perd el carnet per negar-se a passar un control d'alcoholèmia

Va haver de pagar gairebé 700 euros de multa i no podrà conduir a Brasil durant un any
Marcelo es va negar a passar un control d'alcoholèmia i haurà de pagar una multa i estar 1 any sense carnet | Real Madrid

 

Marcelo, el jugador lateral del Real Madrid, es va negar el passat dijous a passar un control d'alcoholèmia a Rio de Janeiro (Brasil), on està gaudint de les seves vacances abans de tornar a Espanya a jugar, segons ha explicat el diari brasiler 'O Globo'.

 

Quan va ser aturat per la policia durant un control de Lagoa – un barri de Rio de Janeiro–, el jugador es va negar a realitzar la prova d'alcoholèmia i va preferir pagar una multa que li ha costat 3.000 reals, l'equivalent a poc menys de 700 euros.

 

12 mesos sense conduir

Com a conseqüència de la negativa a realitzar el control, a més se li retirarà el carnet de conduir durant 12 mesos. Tot i el càstig imposat, només haurà de seguir aquesta restricció a Brasil, ja que el permís de conducció que se li ha retirat ha estat el brasiler.

 

El futbolista s'està relaxant a casa seva abans de tornar a començar la pretemporada amb l'equip blanc. Però, alhora, Tité, el seleccionador brasiler, no l'ha convocat per anar a jugar la Copa Amèrica, competició de la qual Brasil oficia com a amfitrions.

 

Reincident en delictes contra la seguretat viària

Marcelo no és la primera vegada que té problemes amb la justícia. L'any 2013 va ser multat a Madrid per circular sense tenir punts al carnet. En aquell cas, el titular del jutjat d'instrucció número 11 de Madrid va condemnar al futbolista a la pena d'una multa de vuit mesos, que correspon a una quota diària de 25 euros i que finalment va arribar a 6.000 euros per un delicte contra la seguretat viària.

 

També et pot interessar...