Iker Casillas durant un partit amb l'Oporto

Iker Casillas, recuperat, torna als entrenaments de l'Oporto

Així ho ha anunciat el porter a Twitter

Bones notícies pel porter de l’Oporto Iker Casillas, que  acaba de tornar als entrenaments després d’haver patit un infart que l’ha obligat a estar apartat del terreny de joc durant dos mesos.  A més a més, durant aquest temps, els problemes de salut per a la parella no han cessat, ja que Sara Carbonero ha estat diagnosticada d’un càncer d’ovaris del qual ha hagut de ser intervinguda, i per sort, es recupera favorablement.

Amb tot això la parella intenta tornar a la normalitat i Iker Casillas , després de realitzar repòs absolut durant dos mesos, ja pot dir que es troba totalment recuperat, així que ha tornat als entrenaments. Així ho ha anunciat a través de Twitter, on publicava una fotografia en què apareixia ell amb dos companys seus de l'equip arribant a les instal·lacions esportives amb les següents paraules:«Tornada a la feina. Primer dia. @FCPorto».

Els comentaris d’alegria i felicitacions dels seus seguidors no han tardat a arribar, i la notícia rebia multitud de ‘likes’ i ‘retuits’ quasi a l’instant:  «A mort amb tu Iker!!! Felicitat màxima!!! », «El futur recompensa a qui segueix endavant», eren alguns dels comentaris que li feien arribar al jugador.

 

La notícia del seu retorn als entrenaments era un moment molt esperat per tothom, i sobretot pels seus fans, que durant la seva absència no paraven de preguntar al porter quan podria tornar a jugar. Tot i que ja ha començat a entrenar però, es desconeix si la seva reincorporació s’ha donat en termes normals o si haurà de seguir algun tipus especial d’entrenament personalitzat arran de l’infart de miocardi.

 

També et pot interessar...