Iker Casillas i els seus pares es reconcilien després d'anys de distanciament

El porter i el seus pares no mantenien relació des de 2010 per conflictes amb el seu patrimoni
Iker Casillas i els seus pares s'uneixen en els mals moments
Iker Casillas i els seus pares s'uneixen en els mals moments | EUROPA PRESS

Després que el porter de l’Oporto, Iker Casillas, patís un infart i que recentment, la seva dona Sara Carbonero, hagi estat intervinguda d’un càncer d’ovaris, del qual es recupera favorablement, sembla que els pares d’Iker Casillas estan protagonitzant un apropament amb el seu fill després de quasi una dècada sense contacte.

 

En aquests moments tan delicats de salut per a la parella, tal com revela la revista 'Semana', els pares d’Iker Casillas haurien decidit aparcar les seves diferències i reprendre el contacte amb el seu fill després que es deixessin de parlar l’any 2010.

 

En un primer moment, quan el porter va patir un infart fa unes setmanes, els seus pares no van anar a veure’l a l’hospital, tot i que quan ja va ser donat d’alta, sí que es vantraslladar fins a Oporto i es van instal·lar a casa del matrimoni per ajudar-los en el que necessitessin.

Una relació truncada pels diners

El distanciament entre Iker Casillas i els seus pares té el seu origen en el control del patrimoni del porter, des que un dia, aquest decidís fer-se càrrec ell sol dels seus comptes; fins aleshores havien estat els seus pares els que controlaven les finances del porter del Reial Madrid, mitjançant una societat que van crear Iker i el seu pare amb l’objectiu que en el futur el porter es pogués retirar sense patir pels diners. Però un bon dia, quan Iker va decidir agafar ell les regnes de les seves finances, tot es va capgirar i els conflictes van començar.

 

L'última vegada que van coincidir va ser en el bateig del seu fill Martín
L'última vegada que van coincidir va ser en el bateig del seu fill Martín | CatalunyaDiari.cat

 

Fins i tot va haver-hi un judici pel mig en què finalment, Iker va deixar fora al seu pare de la societat, i va haver-lo d’indemnitzar amb diverses propietats i pagant-li una quantitat de 9 milions d’euros. A més a més, va comprometre’s a passar-li al seu pare com a part de la indemnització, 9.300 euros mensuals durant 15 anys.

 

La no relació entre ells no era cap secret, ja que el 2015, quan el seu pare va ser entrevistat per una revista en relació amb el fitxatge del seu fill per l'Oporto, va admetre que la relació entre ell i Iker era inexistent: «No em parlo amb el meu fill, tot i que li desitjo el millor». De moment, i amb tot el que ha passat, sembla que ambdues parts comencen a fer petits passos perquè la família torni a estar unida.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari