Sara Carbonero, operada d'un tumor maligne en un ovari

Fa menys d'un mes que Iker, el seu marit, patia un atac de cor

Sara Carbonero a la salida del hospital con Iker Casillas
Sara Carbonero ha patit un episodi de càncer en un ovari | CatalunyaDiari.cat

Pocs dies després que Iker Casillas s'enfrontés a un dels moments més delicats de la seva vida en patir un infart, la seva dona, Sara Carbonero, acaba de ser operada d'un càncer en un ovari. Ho anunciava ella mateixa a les xarxes socials. 

Sara va ser un dels pilars fonamentals en la recuperació del porter de l'Oporto, junt amb les moltes mostres de suport que va rebre l'astre del futbol a principis de maig després d'endur-se el gran ensurt. Ara és ella qui travessa moments complicats, tot i que els metges han localitzat el tumor maligne a temps i l'operació ha sortit bé.

El missatge de Sara

Carbonero ha acompanyat el seu missatge a les xarxes anunciant l'operació a la qual ha hagut de sotmetre's amb un text on explica exactament la situació en què s'ha trobat i com evoluciona el problema. 

«Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada m'ha tocat a mi, aquesta maleïda paraula de 6 lletres que encara em costa escriure. Fa uns dies, en una revisió, els metges em van veure un tumor maligne d'ovari i ja m'han operat. Tot ha sortit molt bé. Afortunadament l'hem enganxat molt a temps, però encara em queden uns mesos de lluita mentre segueixo el tractament corresponent. Estic tranquil·la i amb la confiança que tot sortirà bé. Sé que el camí serà dur, però també que tindrà un final feliç. Compto amb el suport de la meva família i amics i amb un gran equip mèdic. Aprofito per demanar des d'aquí als meus companys periodistes el respecte i la comprensió amb els quals sempre m'heu tractat, especialment en aquests moments tan difícils i delicats per a mi i la meva família.»

Sara Carbonero torna a demostrar el seu estil al seu perfil d'Instagram
A principis de maig, el seu home va patir un infart | Instagram @saracarbonero

 

Tot i que encara es troba consternada per la situació i, tal com mostra en el text, li costa assumir que travessa per una malaltia d'aquestes característiques, Sara Carbonero aposta per l'optimisme i està rebent també milers de mostres d'ànim per part dels seus seguidors, que junt amb la seva família, l'ajudaran a mirar endavant amb força.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando aún no nos habíamos recuperado de un susto, la vida nos ha vuelto a sorprender. Esta vez me ha tocado a mí, esa dichosa palabra de 6 letras que todavía me cuesta escribir. Hace unos días en una revisión, los médicos me vieron un tumor maligno de ovario y ya he sido operada. Todo ha salido muy bien, afortunadamente lo hemos pillado muy a tiempo pero todavía me quedan unos meses de lucha mientras sigo el tratamiento correspondiente. Estoy tranquila y con la confianza de que todo va a salir bien. Sé que el camino será duro pero también que tendrá un final feliz. Cuento con el apoyo de mi familia y amigos y con un gran equipo médico. Aprovecho para pedir desde aquí a mis compañeros periodistas el respeto y la comprensión con los que siempre me habéis tratado, especialmente en estos momentos tan difíciles y delicados para mí y mi familia.

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari