WhatsApp demandarà els usuaris que enviïn missatges massius

La companyia ja ha aturat milions de comptes que utilitzaven aquest sistema

L''app' s'ha reivindicat com una «plataforma de missatgeria privada» i per això denunciarà les companyies que enviïn 'spam' | Cedida

WhatsApp ha anunciat que a partir del 7 de desembre de 2019 prendrà accions legals contra aquells individus o companyies que enviïn missatges massius o automatitzats als usuaris, o que no utilitzin la plataforma per a ús personal.

La famosa 'app' ha recalcat en un comunicat el seu caràcter de «plataforma de missatgeria privada» i ha anunciat que emprendrà «accions legals» contra els qui enviïn «missatges automatitzats o massius, o facin un ús no personal», per incórrer en una violació dels termes de servei de l'aplicació.

Serà la pròpia plataforma la que determinarà si l'usuari o l'empresa està duent a terme accions d'abús en el servei de missatgeria. Això també fa referència a l'app de WhatsApp Business dissenyada per a la comunicació entre les empreses i els seus usuaris.

WhatsApp obtindrà la informació a través de les accions d'abús que vegi que es cometen en la pròpia plataforma o recorrent a un servei exclusiu que, entre altres dades, inclou reclamacions d'usuaris que avisen que determinades companyies estan violant les normes del servei.

La companyia ja ha aturat milions de comptes que utilitzaven aquest sistema | Cedida  

WhatsApp emprendrà accions legals

D'aquesta forma, el servei de missatgeria emprendrà accions legals contra totes aquelles empreses que hagin violat els termes d'ús en la plataforma abans del 7 de desembre de 2019 i contra totes aquelles amb reclamacions, si aquest abús continua a partir d'aquesta data. Asseguren que utilitzant la informació disponible en la plataforma ja han trobat i aturat a milions de comptes que operaven en el sistema i que estaven violant els termes d'ús.

L'emprenedoria de mesures legals se suma a les eines tecnològiques emprades actualment per WhatsApp, per a detectar de forma automàtica formes d'abús com els comptes de 'spam', ja que la companyia assegura ser conscient que «algunes companyies intenten evadir els nostres sistemes d'aprenentatge automàtic».

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari