WhatsApp incorporarà publicitat a partir de l’any vinent

Apareixeran anuncis intercalats entre els vídeos i imatges dels estats

WhatsApp posarà anuncis entre les imatges i vídeos dels estats | Cedida

WhatsApp ha confirmat que a partir de l’any que ve posarà anuncis, tal com explica RAC 1. Cal recalcar que, de moment, no apareixeran als xats de les converses, sinó intercalats als vídeos i imatges dels estats, és a dir a les publicacions que només duren 24 hores.

Anteriorment, Mark Zuckerberg havia assegurat que no posaria anuncis a l’aplicació, tal com ja havia passat a Facebook o Instagram. La notícia es va confirmar a la Cimera de Màrqueting de Facebook quan el responsable de l’agència de comunicació ‘Be Connected’, Oliver Ponteville va explicar els plans de la multinacional.

Segons han explicat, els anuncis apareixeran en format de pantalla completa i estaran signats per l’empresa anunciant, tal com es pot veure actualment a les 'stories' d’Instagram. A més, els usuaris que utilitzin WhatsApp Business podran enviar missatges amb les seves publicitats, amb un enllaç al producte associat.

Dels 1.500 milions d’usuaris que té l’aplicació arreu del món, uns 450 milions fan servir de manera regular els estats de WhatsApp. Una altra novetat és que la versió de l’aplicació per empreses deixarà de ser gratuïta.

Si els pirates aconsegueixen instal·lar el virus al teu mòbil, poden accedir a tota la teva informació amb només una trucada | Cedida

Whatsapp, hackejat: detecten un forat en la seguretat de l'aplicació

Les teves converses íntimes al Whatsapp i les fotos que guardes al mòbil estan en perill. La companyia ha detectat un forat en la seva seguretat que permetria als pirates informàtics accedir al teu telèfon mòbil. Ho ha descobert mitjançant una empresa de ciber intel·ligència d'Israel, segons informa el 'Financial Times'. Whatsapp demana que els usuaris actualitzin immediatament el programari per evitar que aquests espies tinguin accés a informació personal.

Les versions antigues de Whatsapp permeten que els 'hackers' instal·lin programes espia al teu dispositiu. A més, poden transmetre el codi nociu d'una manera molt senzilla: només han de trucar al telèfon que volen infectar, independentment de si l'usuari agafa o no la trucada. A més, aquestes trucades desapareixen de l'historial. D'aquesta manera, els pirates tenen accés, no només a les conversacions i missatges de Whatsapp, sinó a tot el contingut que guardes al teu mòbil

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari