Sallent demana als Mossos que es protegeixin de «riscos innecessaris»

El nou comissari en Cap dels Mossos d'Esquadra ha escrit una carta on també agraeix a Esquius la tasca realitzada
Eduard Sallent substitueix a Miquel Esquius com a cap dels Mossos d'Esquadra
Sallent demana als Mossos que es protegeixin de «riscos innecessaris» en qualsevol circumstància | Cedida

El nou comissari en Cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha instat els agents a través d'una carta que ha enviat a la plantilla a no exposar-se a «riscos innecessaris» i a protegir-se «en tot moment i en totes les circumstàncies». En una missiva signada el 8 de juny, Sallent es compromet a «vetllar per l'equip», que a parer seu vol dir tenir «cura del benestar professional» dels agents, així com de la seva seguretat jurídica i de la conciliació entre la feina i les responsabilitats.

 

«Hem d'eliminar burocràcia innecessària»

El nou comissari en Cap, que agraeix la tasca al seu predecessor, Miquel Esquius, també convida els agents a «mirar endavant» i a tornar a «construir el futur» del cos amb «realisme i pragmatisme».

 

A la carta, Sallent defineix els Mossos com a organització «plena de talent i de compromís», i convida a aprofitar aquestes característiques per millorar el servei. «Hem de simplificar processos, hem d'eliminar burocràcia innecessària, hem de treure profit de la tecnologia i hem de modernitzar-nos allà on ens hàgim quedat obsolets», subratlla el comissari en Cap.

 

Agraeix als seus predecessors la feina feta

També convida a seguir construint «sobre el molt que ja s'ha construït», que els dóna «fonament i solidesa», i a reconèixer «la bona feina que de manera continuada s'ha anat aportant», que agraeix tant a Esquius com a la resta de comandaments que l'han precedit en el càrrec. A banda, afirma que «tenir cura de l'equip» ha estat per a ell una qüestió «fonamental».

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari