Sergi Roberto i la seva dona esperen un fill

Sergio Roberto i la seva dona esperen un fill

La parella ho ha anunciat a través de les xarxes socials

Sergio Roberto i la seva dona Coral Simanovich esperen un bebè. Així ho ha anunciat la parella a través de les seves xarxes socials. Els dos han penjat la mateixa foto on se’ls pot veure junts i somrient en un sofà. En el cas de Sergi Roberto, l’ha acompanyat d’un breu text on es podia llegir «Alguna cosa s’està coent». En la mateixa línia, Coral ha compartit la mateixa foto, en aquest cas en blanc i negre i amb un text on es pot llegir «hi ha un muffin al forn...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There’s a muffin in the oven...

Una publicación compartida de Coral Simanovich (@coralsimanovich) el

Els comentaris no s’han fet esperar i la xarxa de seguida s’ha omplert de felicitacions pels futurs pares, desitjant que tinguin una feliç família i que tot vagi bé amb el petit. Ara caldrà esperar com es desenvolupa l’embaràs i saber si serà nen o nena.

La parella porta casada més d’un any

Sergio Roberto es va casar amb Coral Simanovich el 30 de maig de l’any passat. El casament es va celebrar a Israel, país de procedència de Coral, en una cerimònia als jardins d’Havat Ronit, a pocs quilòmetres del nord de Tel Aviv. La cerimònia va arribar quatre anys després d’haver-se conegut, el futbolista reusenc i la model israeliana.

Fa menys d'un més la parella va recordar que feia un any del seu casament, ara ho celebren amb una de les millors notícies possibles: l’espera d’un nou membre a la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year ago... 30.05.2018

Una publicación compartida de Sergi Roberto (@sergiroberto) el

També et pot interessar...