Zodíaco y Perfumes

El vincle entre el signe de l'horòscop i les olors

Descobreix la connexió existent entre els perfums i el zodíac

A cada signe zodiacal li correspon una personalitat específica, amb uns trets concrets que es reforcen o es mitiguen segons l'ascendent que es tingui. La personalitat i el caràcter es projecten de formes diverses, com ara per mitjà de les aromes.  D'aquesta manera, moltes vegades, el fet de  triar una fragància o de triar-ne una altra té una clara connexió amb la personalitat de cadascú i, per això mateix, amb la manera que cada persona té d'entendre i veure el món. Així, el zodíac i les olors tenen una clara relació, amb aromes que poden reflectir a la perfecció els trets de cadascun dels zodiacals.

Els signes d'aigua

Peixos, Escorpí i Cranc són tres signes d'aigua que defineixen individus molt intuïtius i sensibles, amb una gran memòria i un món interior que està molt desenvolupat. Igualment, aquests signes d'aigua consten d'una intensa capacitat creativa i d'una personalitat que és romàntica. Sigui com sigui, solen tenir una inclinació cap a la inseguretat, cosa que fa que moltes vegades no ho tinguin fàcil a l'hora de confiar en el seu criteri propi.

La fragància més adequada per a tots tres signes seria Dolce & Gabbana Light Blue: es tracta d'un perfum fresc i floral, format per tocs de poma verda, cedre i campaneta blava. Igualment, la seva olor de fruites queda adobada amb uns tocs de rosa, gessamí i bambú, a banda de notes d'ambre, almesc i fusta de llimoner: això fa que adquireixi un gust de fusta.

Els signes de foc

Els signes de foc són actius i plens de passió, a banda de ser impulsius i temperamentals. Són persones creatives, intel·ligents, fortes i que estimen amb intensitat. Sagitari, Lleó i Àries són els signes de foc, que representen individus aventurers, disposats a fer qualsevol cosa per a la resta de persones, que també destaquen per la seva gran vitalitat, per un potent optimisme i per una forta consciència d'un mateix.

  

El seu perfum idoni és Amor Amor de Cacharel, que encaixa a la perfecció amb les dones segures i sensuals, que tenen clar allò que volen aconseguir.  Elaborat amb grosella negra, mandarina, bergamota, fulles de groseller negre i taronja, consta igualment —entre altres plantes— de tocs de rosa, gessamí i albercoc.

  

Els signes de terra

Les persones amb un signe de l'horòscop de terra són lleials i pràctiques, tot i que també els defineix una personalitat materialista i, en determinades ocasions, conservadora. Tenen una personalitat condicionada per l'organització, la perseverança, la sensatesa i l'estabilitat. Per això, Capricorn, Verge i Taure són signes que es troben molt arrelats a la realitat i que disposen d'una perspectiva precisa de tot allò que tenen al voltant.

Per a aquesta mena de signes, el perfum més aconsellable és Dolce & Gabbana The One, ideal en els casos de les dones que poden fer front amb seny i confiança a totes les transformacions imprevistes que pot brindar-nos el futur.  Es tracta d'una fragància formada sobretot per tocs de préssec, mandarina, litxi i bergamota.

Els signes d'aire

Les persones amb signes d'aire són altament intel·lectuals, comunicatives i amants de les relacions de tipus social. Igualment, es tracta d'individus sincers, que confereixen una gran importància al pensament crític i a la llibertat. Com a contrapartida, pot ser que en alguns casos defugin els compromisos i siguin superficials. Bessons, Aquari i Balança són els tres signes d'aire.

  

Cacharel Yes I Am és la fragància més indicada per a les dones amb algun d'aquests tres signes.  Els seus tocs de mandarina i gerds hi combinaran a la perfecció, perquè normalment es tracta de dones lliures, modernes i segures.

També et pot interessar...

  • Quins són els signes de l'horòscop més sexuals?
  • De quina manera viu el sexe cada signe de l'horòscop?
  • Com et veuen els altres en funció del teu horòscop?