Mercadona sorprèn amb una nova col·lecció de maquillatge

L’empresa valenciana ha llençat una edició limitada de maquillatge sota el títol de ‘Eye Lovers’ formada per tons metal·litzats que segueixen la tendència d'aquest estiu
La nova edició limitada de maquillatge 'Eye Lovers' de Mercadona | MERCADONA

 

 

La companyia valenciana de distribució alimentària ha inclòs una novetat a la seva Secció de Perfumeria a través d’una edició limitada de maquillatge que segueix la tendència d’aquest estiu. Coneguda com a ‘Eye Lovers’, la col·lecció està formada per una varietat de colors metal·litzats que faran ressaltar els nostres ulls en qualsevol moment del dia. En tractar-se d’una edició d’aquest tipus, aquesta novetat estarà a la venda fins que s’esgotin les seves existències.

 

Autèntica i atrevida, aquesta col·lecció està formada per ombres, llapis d’ulls i rímel de tons metal·litzats i molt atractius. Les tres tonalitats, 01 Verda, 02 Blava i 03 Coure, poden combinar-se per aconseguir una mirada enlluernadora. Gràcies a aquest joc de colors, podem lluir una imatge més estiuenca i informal de dia, o més elegant i sofisticada de nit.

 

Les tonalitats d'aquesta col·lecció, 01 Verd, 02 Blau i 03 Coure, són metal·litzades | MERCADONA

 

 

L’ombra d’ulls ‘Eye Lovers’

D’alta pigmentació, els tres colors d’ombres d’ulls de l’edició limitada poden aplicar-se amb els dits o amb el pinzell. La seva tonalitat metal·litzada segueix amb les darreres tendències estètiques d'aquest l’estiu, i aporta un toc molt elegant i atrevit als nostres ulls.

 

El rímel ‘Eye Lovers’

A la venda també en els tres colors 01 Verd, 02 Blau i 03 Coure, el rímel d’’Eye Lovers’ segueix la línia metal·litzada de l’ombra d’ulls. Gràcies a la seva alta pigmentació, poden aplicar-se amb més o menys intensitat segons les capes que posis a les teves pestanyes.

 

Els llapis d’ulls ‘Eye Lovers’

Seguint els productes de maquillatge anteriors, els llapis d’ulls poden adquirir-se en tres colors preciosos diferents: 104 Blau, 105 Verd i 106 Coure. Amb una tonalitat també metal·litzada molt atrevida i sofisticada, aquests llapis són de llarga duració gràcies a la seva composició en gel, amb la qual cosa podràs lluir un rostre perfecte durant tot el dia.

 

 

 

 

També pots llegir...