Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El gelat de Mercadona de 'Gofio'

Mercadona llença dues novetats per aquest estiu: els gelats de 'Polvito' i gofio

Ambdues elaboracions traslladen al consumidor a les Illes Canàries

El gelat de Mercadona de 'Gofio'
Mercadona va versionat el tradicional plat de gofio amb plàtan en un gelat | Mercadona

 

L'arribada de l'estiu és sinònim de piscina, platja, poca roba, sol, mar i gelats. Molts gelats. Per això, Mercadona no deixa perdre cap oportunitat de captar cada vegada més clients i, en aquesta ocasió, ofereix dos nous gelats amb sabors tradicionals canaris. 

Es tracta de les terrines del gelat 'Polvito' i el 'Gofio' canari. Ambdues elaboracions traslladen al consumidor a les Illes Canàries i fan de l'estiu una època de l'any més saborosa, fresca i dolça.

[predef]catalunya-compres-i-moda-165[/predef]

El gelat 'Polvito'

El gelat 'Polvito' està inspirat en un postre canari i es presenta en terrines d'un litre que tenen un preu de 2,25 euros. El seu sabor és de galeta barrejada amb una capa de merengue i dolç de llet. Finalment, la terrina es corona amb uns petits merengues en la part superior.

El nou gelat 'Polvito' de Mercadona
'Polvito' és també un nou gelat de Mercadona per aquesta temporada | Mercadona

 

El 'Gofio' canari amb plàtan

Per la seva banda, el gelat de 'Gofio' es va llençar en primícia el 30 de maig, dia de Canàries, i recorda el tradicional plat de la gastronomia d'aquesta illa.  El gofio s'elabora amb cereals com el blat o el mill i es torren i molen fins a obtenir una textura semblant a la farina. Finalment, és tradició menjar-se'l amb plàtan, d'aquí la idea del nou gelat de Mercadona. 

Els tradicionals de xocolata i maduixa

D'altra banda, pels més tradicionals, el supermercat valencià segueix oferint el conegut gelat de xocolata amb trossets i el mateix, però en versió maduixa.  Ambdós són el caprici perfecte pels dies de calor i sorprenen els consumidors pels seus trossets i el seu intens i reconfortant sabor. També acostuma a triomfar el gelat d'stracciatella i el del sorbet de mango. Totes aquestes terrines tenen un preu assequible que acostuma a no arribar als 3 euros.

El gelat de xocolata de Mercadona
El gelat de xocolata amb trossets és un dels que més triomfa | Mercadona

 

Els minis de maduixa i els de fruites, pels més saludables

Finalment, pels més petits de casa Mercadona ofereix un any més els gelats mini de maduixa i xocolata blanca en una caixa de 8 unitats a un preu de 2,35 euros. Els de fruita, són d'igual forma l'opció perfecta per aquells que els hi agrada cuidar-se, ja que contenen un 65% de fruita natural i es pot trobar en sabors com el mango, la papaia, la menta fresca i el coco. En aquest cas, les caixes són de 6 unitats i valen 2 euros.

Els gelats mini de maduixa de Mercadona
Els gelats mini de maduixa i xocolata blanca són una aposta segura | Mercadona

 

També et poden interessar...