Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Patinet électricité

Xiaomi detecta un problema de seguretat en els seus patinets elèctrics

La companyia començarà un programa de retirada l'1 de juliol per reparar gratuïtament les unitats afectades

Alerta per la retirada d’un patinet elèctric que podria ser perillós. La firma Xiaomi ha anunciat que està traient del mercat una partida d’uns dels seus productes per motius de seguretat. Es tracta de ‘Mi Electric Scooter’, model M365. 

La companyia convida els usuaris de l’aparell que consultin en un enllaç si el seu ‘scooter’ forma part d’aquesta partida afectada. Si és així, la marca proporciona tota la informació necessària i instruccions per procedir a la retirada del producte i la posterior reparació de l’aparell, sense cap cost.

El programa de retirada començarà l’1 de juliol i, mentrestant, la companyia insisteix que els consumidors que hagin adquirit l’aparell deixin de gaudir-ne fins s assegurar-se que el seu no forma part de la partida afectada

Un cargol que pot afluixar-se

Xiaomi ha confirmat al seu web que un nombre limitat d’unitats del producte tenen un cargol en el mecanisme de plegament que podria afluixar-se, provocant que la barra vertical se separi del cos del patinet  mentre se n’està fent ús. 

Les unitats afectades són les fabricades entre el 27 d’octubre de 2018 i el 5 de desembre de 2018. I una petita quantitat d’aquestes s’ha venut a Espanya. Xiaomi alerta als usuaris del ‘Mi Electric Scooter’ que, si noten que el cargol s’afluixa, no intentin solucionar ells mateixos el problema. Recomanen seguir estrictament les seves instruccions i recorden que, si es manipula un patinet afectat, no podrà formar part del programa de retirada.