Peces de roba i accessoris inspirats en els personatges d'Aladdín a Primark

Primark ha llençat una col·lecció de roba inspirada en 'Aladdín'

Amb l’estrena de 'Disney Aladdín', Primark ha posat a la venda peces de roba i accessoris basats en els personatges de la pel·lícula

La cadena de roba i de complements Primark sempre s’afanya a sorprendre’ns amb col·leccions que s’inspiren en les pel·lícules i sèries de televisió que més ens agraden. És el cas del seu darrer llançament, el qual s’ha anunciat amb l’estrena del nou 'remake' de Disney, 'Aladdín'. Sent un clàssic que ens porta records a molts de nosaltres, ara els més petits podran gaudir d’una versió en carn i ossos d’un dels personatges més carismàtics de Disney.

Així doncs, el que Primark ens ha preparat és una col·lecció de roba i accessoris que abraça totes les edats, inspirada en els personatges de la pel·lícula:  el protagonista Aladdín, el geni de la làmpada o la princesa Jazmín, entre d’altres.  Tots ells formen part d’aquesta fantàstica col·lecció que omplirà de màgia els nostres armaris.

Com és la col·lecció 'Aladdín' de Primark?

Els fans de 'Disney Aladdín' tindran  l'oportunitat de veure la seva pel·lícula preferida lluint peces de roba on apareixen el príncep Alí, la catifa màgica, Abú, i com no, el protagonista, jove Aladdín.

Una de les samarretes amb el disseny més enginyós que forma part d’aquesta nova col·lecció inclou la frase 'when people bother me on my lunch break', acompanyada d’un estampat d’Abú. També podem trobar una samarreta amb un brodat del geni de la làmpada, i ambdues poden adquirir-se a un accessible preu de 8 euros.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fins i tot, per a les princeses més petites de casa, Primark ha llençat  una disfressa de Jazmín idèntica a la vestimenta clàssica que lluïa durant la primera pel·lícula, amb un preu de 9 euros.  A més a més, no poden faltar els pijames de la col·lecció infantil inspirats en el geni de la làmpada o Jazmín, també a un preu de 9 euros.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

No obstant això, Primark també ha pensat en els més grans de la casa, aquells que van créixer veient la versió clàssica d’Aladdín, i per a ells els ha preparat un pantaló de pijama amb estampats de tots els personatges de la pel·lícula i una samarreta a joc. Poden adquirir-se per un preu de 10 i 8 euros, respectivament.

Primark també ha pensat en els més grans de casa
Primark també ha pensat en els més grans de casa | PRIMARK
Conjunt de pijames amb estampats d'Abú
Conjunt de pijames amb estampats d'Abú | PRIMARK

 

De cara a l’estiu, podem trobar un conjunt de pijama inspirat en el divertit Abú de pantaló curt i samarreta sense mànigues per 12 euros, o fins i tot una samarreta de dormir per 7 euros.

No podem oblidar-nos dels accessoris d’Aladdín, on trobem des d’un collar de la làmpada màgica, a pins que adornaran les nostres motxilles o jaquetes,  fins a un set de tres parells de mitjons per 4 euros cadascun.

Collar i pins dels accessoris amb els personatges d'Aladdín
Collar i pins dels accessoris amb els personatges d'Aladdín | PRIMARK

 

Primark també ha tingut en compte els moments més 'beauty' i ha dissenyat un perfum amb els colors de la làmpada màgica amb un preu de 10 euros,  un raspall per lluir una preciosa cabellera per 4 euros i un necesser per tenir guardats els nostres estris de maquillatge per només 6 euros.

Un raspall pel cabell, un necesser i un perfum són els complements 'beauty' d'Aladdín
Un raspall pel cabell, un necesser i un perfum són els complements 'beauty' d'Aladdín | PRIMARK

 

També pots llegir...

  • Primark llança els biquinis imprescindibles per aquest estiu
  • Frida Kahlo, protagonista en una samarreta de Primark