H&M crea un banyador amb efecte «modelador» que redueix fins a una talla

Té una faixa a la zona de la panxa, l'esquena i els glutis

El banyador modelador d'H&M
El banyador és perfecte per a lluir el cos aquest estiu | H&M

L'estiu és una de les èpoques de l'any més esperades per gairebé tothom. La majoria de persones esperen l'arribada del bon temps per a gaudir de les terrasses a mitjanit, per a no acomiadar-se del sol fins al vespre o per gaudir de les esperades vacances.

Ara bé, per a unes altres persones, l'estiu és un autèntic mal de cap. Més enllà de per les terribles calors que atabalen a qualsevol, sobretot és per haver de lluir un cos, del qual, no s'està del tot orgullós. Deixant de banda l'autoestima personal de cadascú, el cert és que hi ha persones que no han arribat a temps a l'operació biquini i que es planten en ple mes de juliol amb una mica de panxa de més. 

El banyador modelador d'H&M
El banyador és de color blau fosc i és perfecte per a qualsevol dona | H&M

 

L'opció perfecta per aquest estiu

Però si és el teu cas, no pateixis, perquè H&M ha trobat la solució perfecta per a totes aquelles dones que no estan convençudes de lluir el seu cos a la platja i la piscina aquest estiu. I la solució és un banyador modelador que té un efecte faixa a la zona de la panxa, l'esquena i els glutis. Els banyadors, de per si, acostumen a estilitzar molt més que els biquinis, ja que recullen bé tot el cos i li donen una forma més delicada. Però si, a més a més, el banyador que et compres t'ajuda a reduir la panxa i altres zones del cos que acostumen a ser conflictives estèticament, doncs millor que millor.

El banyador modelador d'H&M
El banyador porta un llaç a la cintura | H&M

El banyador que de ben segur serà un èxit aquest estiu és de color blau tirant cap a gris i porta dues tires fines que es recullen a les espatlles. També du un escot senzill però elegant i un llaç que es lliga a la cintura. El seu color i textura són perfectes per a lluir tant en platja com a la piscina, i aporta una comoditat i seguretat que fa que cada vegada aconsegueixi més adeptes. 

Algunes de les persones que ja s'han animat a provar-lo, asseguren que han arribat a dissimular una talla gràcies al seu efecte modelador. Totes aquelles dones que estiguin interessades en aquesta peça única, han de saber que ja es pot aconseguir a totes les botigues H&M per un preu de 34,99 euros. Aquest estiu, qui no llueixi cos, és perquè no vol!

El banyador modelador d'H&M
El banyador es pot aconseguir per 34,99 euros | H&M

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari