La model espanyola Rocío Crusset fitxa per Victoria's Secret

La filla de Mariló Montero farà una col·laboració temporal per promocionar roba interior i de bany
La model espanyola Rocío Crusset
Rocío Crusset ha celebrat el seu aniversari treballant | Instagram

La filla dels periodistes Mariló Montero i Carlos Herrera, Roció Crusset, està d'enhorabona per partida doble. En primer lloc per haver pogut celebrar el seu aniversari com es mereix i, en segon lloc, per haver-ho fet el dia que fa efectiu el seu fitxatge amb Victoria's Secret.

 

Cal recordar que aquesta marca de llenceria femenina és una de les més populars i admirades del món i que, per a les seves desfilades i promocions, compta sempre amb les millors models del moment. Per aquest motiu, Crusset no va dubtar en publicar en el seu perfil d'Instagram aquesta boníssima notícia per a la seva carrera professional.

 

 

Una foto en la qual sobren les paraules

Concretament, la jove va pujar una fotografia on se la pot veure amb un conjunt de roba interior de Victoria's Secret, junt amb un increïble pastís de xocolata. En el text celebrava que: «El meu primer dia treballant amb Victoria's Secret ha estat un somni, però fer-ho el dia del meu aniversari ha estat un autèntic plaer. Gràcies a tots per les felicitacions!». I és que la filla dels Montero i Herrera va rebre una allau de missatges de coneguts i populars personatges del país que s'alegraven de la seva nova aposta professional.

 

Una de les primeres a felicitar la jove model va ser Eva González, la qual va escriure: «Felicitats per ambdues coses. La nostra millor model». També altres personatges com Mario Vaquerizo, Ariadne Artiles o Lydia Bosch, van voler escriure-li un missatge de suport i felicitació. Per la seva banda, la també internacional model espanyola Martina Klein va escriure: «Wooowwww. Quina manera de cumplir-los!».

 

 

Una allau de felicitacions

Però per si això no fos suficient, Crusset va rebre la felicitació sincera d'una de les models més conegudes del moment, Steffy Argelich. «Felicitats, amiga. Et mereixes això, més i el millor de la vida. Feliç aniversari! Demà ho celebrem i arrasem a Nova York. T'estimo a mort», deia la model.

 

Sens dubte, el d'enguany és un aniversari que Crusset no oblidarà mai i que estarà per sempre marcat per la seva primera col·laboració amb Victoria's Secret. De moment, no se sap gaire sobre la relació laboral entre la model i la famosa firma, tot i que tot apunta que es tracta d'una col·laboració temporal per a promocionar la roba interior i peces de roba de bany.

 

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari