Mercadona

Mercadona treu a la venda el maquillatge 'Hot Metal', especial per a l'estiu

El paquet complet conté fins a 9 ombres d'ulls, maquillatge, pintallavis i esmalt d'ungles

Mercadona s'ha proposat aconseguir que aquest estiu es pugui lluir un maquillatge perfecte i que ressalti el bronzejat típic d'aquesta època de l'any. Per aquest motiu, ha treballat per a treure a la venda l'edició limitada de 'Hot Metal', integrat per ombres d'ulls, maquillatges, pintallavis i esmalt d'ungles.

La seva característica principal són les seves tonalitats daurades i metal·litzades que ressalten els colors marrons de la pell.  Amb aquest efecte, es pretén treure més partit a la bellesa d'una de les millors èpoques de l'any per a lluir un aspecte radiant.

Fins a 9 ombres d'ulls amb un efecte metal·litzat

El maquillatge 'Hot Metal', està compost per un total de nou ombres d'ulls. Totes elles tenen unes tonalitats semblants i estan dissenyades de forma especial per a descatar els ulls i donar-lis més vida. Els experts recomanen que aquest tipus d'ombra s'apliqui amb els dits per a, d'aquesta manera, aconseguir un efecte encara més natural. 

En relació als pintallavis, segueixen amb les mateixes tonalitats i en destaquen especialment aquells més metal·litzats dissenyats per a combinar perfectament amb les ombres. Seguidament, l'esmalt d'ungles és l'acabat perfecte per a lluir un 'look' estiuenc afavoridor com pocs altres. 

Un maquillatge per a lluir una cara perfecta

En referència al maquillatge, es recomana aplicar en zones estratègiques com el nas, el front o la barbeta. A més a més, si s'aplica després d'un maquillatge ficador, el seu efecte bronzejador serà més potent i quedarà natural, però a la vegada destacat i perfecte.

Totes les interessades en aconseguir les diferents peces d'aquest paquet creat només per a l'època estival, ja el poden trobar en totes les botigues Mercadona del país. Això sí, cal afanyar-se, ja que la seva edició és limitada i, per tant, només unes afortunades podran lluir la seva millor pell i mirada amb els productes de 'Hot Metal'.

 

També et poden interessar...