La procedència dels fruits secs de Mercadona

La companyia valenciana de distribució alimentària n'ha ampliat la seva varietat gràcies a l’empresa Importaco Casa Pons

Un dels aliments més saludables són els fruits secs, i són un ingredient clàssic dins la nostra dieta mediterrània caracteritzada per l'oli d'oliva, el peix i la fruita seca. A més a més, nutricionistes i professionals recomanen el consum d’aquests fruits, ja que són rics en proteïnes, greix i oligoelements.

Mercadona, l’empresa valenciana dirigida per Juan Roig, té en compte les prioritats dels seus consumidors, i és per aquest motiu que posseeix una secció amb un ampli ventall de varietat de fruits secs sota la seva marca blanca, Hacendado.

De fet, el passat mes de novembre  la cadena de supermercats va decidir ampliar i afegir més productes dins d’aquesta categoria a causa de les darreres demandes dels consumidors,  els quals cada vegada demanen més aliments saludables, nutritius i de proximitat.

Gràcies a aquesta decisió, podem trobar a Mercadona a través de la seva marca blanca pipes de carabassa, cacauets, ametlles, anacards, pistatxos, i avellanes, tots ells sense torrar ni sal afegida.

Els fruits secs són un aliment saludable i nutritiu recomanat per experts
Els fruits secs són un aliment saludable i nutritiu recomanat per experts | CATALUNYADIARI

 

Importaco Casa Pons, el seu proveïdor

L’elaboració de més de 85 nous productes per a la secció de fruits secs i fruites deshidratades de Mercadona és possible gràcies a l’empresa Importaco Casa Pons.  Amb més de 80 anys d’experiència proveint aquest tipus de productes,  és una empresa familiar que l’any 2017 va facturar 475 milions d’euros, un 5,1% més respecte a l’any 2016.

No només és el principal proveïdor des de l'any 2014 de fruits secs de l’empresa valenciana, sinó que a escala nacional és el major distribuïdor d’aquest aliment, i és el principal proveïdor en l'àmbit europeu.

La localitat valenciana de Beniparrell és on està situada la seva seu, i on es duen a terme les  tasques de producció, envasat i distribució de fruits secs,  a més d’altres ‘snacks’ i fruites deshidratades.

També pots llegir...