MOBILITAT

Cap carretera tallada en aquests moments

La cunyada catalana de Pilar Rubio, espectacular a la boda

Destacava l'afavoridor color púrpura del vestit d'una sola màniga i una generosa obertura a la faldilla

 

Si fa poc més d'una setmana que la cantant Lorena Gómez anunciava formalment la seva relació amorosa amb René Ramos, el passat cap de setmana la lleidatana ho va voler celebrar, però en aquesta ocasió, a la boda del seu cunyat Sergio Ramos i Pilar Rubio.

 

Des que Pilar Rubio va publicar una fotografia del seu comiat de soltera en la qual no apareixia Gómez, va començar a créixer el dubte de si, finalment, René assistiria acompanyat per la lleidatana a la boda sevillana del seu germà. Els dubtes es van fondre amb la publicació de Gómez amb el seu nou amor i un vestit de color púrpura impressionant.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una de les convidades més elegants

Sens dubte, la cantant va ser una de les convidades més elegants d'una de les bodes més esperades de l'any que va tenir lloc a la Catedral de Sevilla. Molt feliç i acompanyada per la seva ja confirmadíssima parella, Gómez va voler fer partícips a tots els seus seguidors del seu 'look' escollit per a l'ocasió.

 

En aquest sentit, destacava l'afavoridor color púrpura del vestit d'una sola màniga i una generosa obertura a la faldilla. Pel pentinat, la lleidatana va optar per deixar-se'l sense lligar i només se'l va fixar per davant per deixar al descobert un elegant i suau maquillatge. No hi ha dubte que, després d'aquesta presentació formal a tota la família, Gómez ja és una més de la saga dels Ramos.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris
PEPITA
No sé qui són tota aquesta gent.