Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Monsieur Cuisine és la competència directa de la Thermomix

Descobreixen un micròfon secret en el nou robot de cuina de Lidl

Una web francesa ha revelat que Monsieur Cuisine inclou un micròfon en l'interior sense indicar-ho en la descripció

Monsieur Cuisine és la competència directa de la Thermomix
Monsieur Cuisine és la competència directa de la Thermomix | Monsieur Cuisine

L'alternativa econòmica a la Thermix té secrets. Uns hackers han localitzat un micròfon amagat dins del robot de cuina que està arrassant en ventes. Així ho ha desvelat una web francesa que, juntament amb els 'youtubers', ha aconseguit fer servir la pantalla del robot com si fos una tauleta. També han assenyalat que la presència del micròfon no s'inclou en la descripció del producte, ni en el manual d'instruccions, cosa que ha fet que l'empresa alemanya surti públicament a explicar els fets.

Es tracta del nou Monsieur Cuisine Connect, un producte que va sortir a la venda fa unes setmanes a 359 euros, convertint-se directament en el rival de la famosa Thermomix. Així doncs, tot va començar quan els dos hackers van voler divertir-se buscant maneres de fer servir la pantalla del robot de cuina, fins que van aconseguir utilitzar-la com si fos una tauleta, accedint amb normalitat a Youtube o jugant a videojocs. Però la sorpresa va arribar quan van descobrir que Monsieur Cuisine tenia un micròfon secret que no es mencionava en el manual.

Des de Lidl insisteixen que «es requereix una acció específica per fer que el micròfon funcioni».  A més, expliquen que el micròfon «existeix», però que només pot ser activat «pel client i de forma fortuïta». La companyia ha indicat que la raó de la seva existència és perquè les edicions futures de la Monsieur Cuisine puguin rebre indicacions per veu. 

També et pot interessar...