Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pa integral

Carrefour es converteix en el primer súper a vendre pa 100% integral

Els aliments integrals aporten beneficis a la salut com la fibra, vitamina B, i altres minerals i proteïnes

Pa integral
Carrefour és el primer a elaborar un pa amb farina 100% integral | Cedida

 

Carrefour s'ha convertit en la primera cadena a comercialitzar un pa elaborat amb farina 100% integral.  I és que, encara que això sembli que hagi de ser una evidència en tots aquells paquets que es troben amb frases com «ric en fibra», el cert és que no sempre és així.

Molts dels productes que es venen com integrals en l'actualitat no procedeixen de farina 100% integral, sinó que, a la farina refinada se li afegeixen uns quants grams de segó del cereal en qüestió.  Per això, Carrefour ha apostat per dir les coses pel seu nom i crear uns pans que sí que estiguin fets amb farina integral de veritat.

[predef]catalunya-compres-i-moda-165[/predef]

Els beneficis de la farina 100% integral

A més de la coneguda fibra, els aliments integrals també aporten altres beneficis a la salut com vitamina B, minerals i proteïna. Tot això és possible gràcies a la conservació del gra del cereal sencer que està compost pel germen, l'endosperma i el segó. Cada part del cereal, per petita i insignificant que ens sembli, té les seves propietats i aporta beneficis a la nostra salut.

Contràriament, les farines refinades es queden només amb l'endosperma que, en definitiva, és un sinònim de carbohidrats que es tradueixen en sucres al nostre organisme. Per tant, Carrefour, després de rebre premis pels seus productes elaborats sense gluten, ara fan un pas més enllà i aposta per un pa de farina 100% integral que respongui a les necessitats de la població i que s'ajusti als requeriments nutricionals més òptims pels seus clients.

També és un pa baix en sal

D'aquesta forma, la cadena de supermercats francesa s'ha volgut adaptar la primera a la normativa que va sortir publicada el passat mes d'abril en relació als pans 100% integrals. Finalment, un altre dels beneficis que té el pa de Carrefour és la seva reducció de fins a un 25% de sal, tot gràcies a l'ús de sal posidònia de Formentera. 

El forn de pa de Carrefour
El pa de Carrefour es pot trobar a les seves botigues i també per internet | Carrefour

 

També et poden interessar...

  • Els clients de Carrefour ja poden reutilitzar les seves bosses i envasos
  • Carrefour llença una oferta de 6.500 llocs de treball per a l'estiu