Bon Preu

Bon Preu i Allergeneat llancen una aplicació ideal per a persones amb al·lèrgies

Els clients podran escanejar el codi de barres dels productes i obtenir tota la informació sobre els al·lèrgens que continguin

La xifra de persones que pateixen algun tipus d'al·lèrgia alimentària augmenta cada any. Per aquest motiu, s'ha convertit en un problema d'actualitat que cada vegada té més rellevància en la societat. Ara, el Grup Bon Preu ha pres una determinació que aconseguirà fer una mica més fàcil la vida de les persones que pateixen els efectes dels al·lèrgens: la companyia ha integrat els seus productes a l'aplicació mòbil Allergeneat.

Aquesta eina permet als clients escanejar el codi de barres dels diferents productes, i ofereix tota la informació d'al·lèrgens necessària. L'aplicació, que està disponible per a dispositius iOS i Android, inclou tots els productes que es comercialitzen als establiments Bonpreu i Esclat.

Allergeneat detecta fins a 14 tipus d'al·lèrgies i intoleràncies

Així les coses, Allergeneat permet que els clients puguin saber al moment si els productes que volen adquirir són aptes per al seu consum. A més, tindrà una opció que ofereix als usuaris la possibilitat de configurar un perfil d'al·lèrgies i intoleràncies, arribant-ne a detectar fins a 14 tipus diferents.

La importància d'aquesta iniciativa radica en el fet que, tal com ha informat el grup a través d'una nota de premsa, s'estima que al voltant del 30% de la població pateix algun problema d'aquesta classe.

Bon Preu
Els clients podran escanejar el codi de barres dels productes i obtenir tota la informació sobre els al·lèrgens que continguin | CatalunyaDiari.cat

 

Però no només això. Segons la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica —SEAIC—, al llarg de les últimes dècades la xifra de persones que pateixen al·lèrgies o intoleràncies alimentàries s'ha triplicat, i cada any experimenta un creixement exponencial.

Líder del sector amb més de 120.000 productes registrats

Per la seva banda, Allergeneat és una eina que es va estrenar l'any passat amb l'objectiu de facilitar el procés de compra d'aquelles persones que pateixen en la seva pròpia pell aquesta problemàtica. A més, és molt fàcil d'utilitzar, ja que només cal crear un perfil d'aquells ingredients que hem d'evitar consumir.

Un cop dut a terme aquest pas, tan sols és necessari apropar el codi de barres del producte que ens interessi consultar i, en qüestió de segons, l'aplicació dirà si aquest és apte o no per al seu consum. Així,  s'evita perdre més temps del necessari llegint les etiquetes dels diferents aliments.

Actualment, Allergeneat és líder del seu sector, i inclou més de 5.000 marques, xifra que suposa l'existència de més de 120.000 productes registrats.  

També et pot interessar...