Bon Preu inverteix 4,6 milions d'euros en un nou supermercat a Sant Boi de Llobregat

El nou local compta amb una plantilla de 40 persones i aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica

La cadena de supermercats Bonpreu acaba d'inaugurar una nova botiga a Barcelona, concretament a la vila de Sant Boi de Llobregat. La construcció d'aquest establiment ha suposat una inversió d'un total de 4,6 milions d'euros, i ha servit per donar treball a una quarantena de persones —de les quals 24 són noves contractacions—, tal com ha informat l'empresa catalana a través d'un comunicat que ha emès avui.

Bonpreu aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica

El nou supermercat, que compta amb una superfície de 1.020 metres quadrats i fins a 27 places d'aparcament, s'ha construït apostant per la sostenibilitat i l'eficiència energètica, de manera que permet estalviar el 35% del consum d'energia habitual de qualsevol local amb característiques similars. 

No només això, sinó que aquest establiment també ha estat dissenyat de manera que redueix un 40% de les emissions de CO₂ a l'atmosfera. Per aquest motiu, el Grup Bonpreu pot presumir de ser un dels primers a tot Catalunya en obtenir la certificació energètica 'A' dels seus edificis.

Més de 7.400 persones contractades 

Bonpreu
Bonpreu aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica | Bonpreu

 

Gràcies a la inauguració del nou local, l'empresa catalana ha vist reforçada la seva presència a la comarca del Baix Llobregat. I és que, a part del supermercat de Sant Boi, Bonpreu ja comptava amb diversos comerços als municipis de Cervelló, Collbató, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí. 

En total, la cadena alimentària té contractades a més de 7.400 persones, i això fa que esdevingui una de les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya. No en va, al llarg de l'últim any Bonpreu ha creat 1.400 llocs de treball per tot el territori. 

També et pot interessar...