Els clients de Bonpreu i Esclat han donat un total de 64.871euros a la Fundació Oncolliga

Bon Preu recapta gairebé 65.000 euros per a la Fundació Oncolliga

Els diners recaptats durant el mes de maig es destinaran al projecte «Suport a infants que pateixen una cardiopatia» de l’Associació de nens i joves amb problemes de cor (AACIC)

Els supermercats Bon Preu i Esclat han aconseguit recaptar gairebé 65.000 euros gràcies a les microdonacions  que han anat fent els seus clients durant el passat mes d’abril. Després d’aconseguir 170.908,25 euros que van destinar íntegrament al Casal dels Infants de Barcelona, ara és el torn de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga).

65.000 euros per millorar l’atenció psicològica de persones amb càncer

Tots aquells clients que paguin amb targeta bancària en els establiments de Bon Preu i Esclat, poden realitzar una microdonació, tot arrodonint la seva factura de tal manera que la diferència amb l’import real de la compra es destina a causes socials. En aquest sentit, durant el mes d’abril han aconseguit acumular 389.562 donacions i recaptar un total de 64.871,87 euros que seran destinats a l’Oncolliga Catalunya i l’Oncolliga Girona, concretament  a projectes assistencials psicològics a persones amb càncer i/o els seus familiars.

Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat l'atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. En aquest sentit, professionals de la Psicooncologia, del Treball Social i del Treball Familiar, amb el suport del voluntariat, ofereixen de forma gratuïta una atenció integral a malalts i familiars per donar resposta de manera àgil i immediata a les seves necessitats.

Cal destacar que durant aquest mes de maig encara es poden fer les microdonacions i tots els diners que es recaptin aniran destinats a l’Associació de nens i joves amb problemes de cor (AACIC), amb el projecte de «Suport a infants que pateixen una cardiopatia». Així l'entitat podrà oferir atenció psicològica a les famílies, als infants i als adolescents que tenen una cardiopatia, així com amenitzar els ingressos a l'hospital a través de jocs i tallers que ajuden a crear una actitud positiva davant l’experiència hospitalària. A més, durant els pròxims mesos  Bon Preu també col·laborarà amb Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus i Fundació Amics de la Gent Gran, entre altres.