Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Pilar Rahola s’emociona en veure els presos al Congrés: «Fa temps que patim molt»

La periodista no ha pogut contenir les llàgrimes pel lliurament de les actes a Junqueras, Rull, Turull, Sànchez i Romeva
Pilar Rahola ha plorat en directe a 'El món a RAC 1' per la situació que viuen els presos sobiranistes | TV3

 

El matí d’aquest dilluns ha estat políticament intents amb l’entrega de les actes al Congrés i al Senat a Junqueras, Rull, Turull, Sànchez i Romeva. Els presos sobiranistes finalment prendran possessió dels seus càrrecs, tot i que sota unes mesures i una supervisió policial, per deixar unes hores la presó, que no a tothom ha agradat. En aquest sentit, la periodista  Pilar Rahola s’ha emocionat i, fins i tot, ha plorat per la situació que viuen des de fa mesos, en directe durant el programa de ‘El món a RAC 1’.

Pilar Rahola, emocionada pels presos electes

Durant la tertúlia d’aquest 20 de maig a ‘El món a RAC 1’, els protagonistes han estat els presos que han pogut deixar durant unes hores Soto del Real per recollir les actes  al Congrés i al Senat. Un moment qualificat d’«històric» per part del periodista Jofre Llombart, tot i que el seu company Antonio Baños l’ha corregit per definir-lo més com a un «moment trist, molt trist». Per la seva part, Pilar Rahola no ha pogut contenir ni les llàgrimes: «Jo m'he emocionat, ho sento... uf, és que patim molt, ostres. No sé, té molta càrrega emotiva, no hi ha dret el que passa amb ells, no hi ha dret!».

A continuació se sent com demana que li treguin el micròfon, però poc després ha continuat amb la tertúlia. Tanmateix, la periodista ha parlat sense deixar de banda l’emoció que sentia: «Soc incapaç de fer una anàlisi política. És pura emoció.  Fa molt de temps que estem patint molt. Són molt bona gent, són pacifistes, tenen ideals, són els nostres representants, són demòcrates».

A més a més, la periodista s’ha queixat de la situació: «Els estan fent molt de mal, ostres, i veure'ls entrar t'emociona. Això no és fred. Estem molt calents...». La tertúlia ha continuat mentre els presos anaven en direcció al Senat i al Congrés. El primer a fer-ho ha estat Raül Romeva, on ja l’esperaven companys d’ERC,  i, en quant han anunciat la seva entrada, Pilar Rahola s’ha emocionat encara més: «Doncs traieu-me un llençol».

També et pot interessar...